Κως: «Αρνείται όλες τις κατηγορίες» - Τι ισχυρίζεται ο Μπαγκλαντεσιανός πως συνέβη το μοιραίο βράδυ

Δεν έχει ενημερωθεί, ακόμα, πως η κοπέλα είναι νεκρή σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Κι όσο οι έρευνες συνεχίζονται, τόσο όσο έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για την κοπέλα στην Κω, την Αναστάζια που βρέθηκε δολοφονημένη σε μια σακούλα κάτω από ένα δέντρο.

Κύριος ύποπτος μέχρι στιγμής είναι ο Μπαγκλαντεσιανός που σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήρθε σε σαρκική επαφή μαζί της εκείνο το βράδυ.

Τι ισχυρίζεται ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο κ. Ζαφείρης Δρόσος, διευκρίνισε ότι ο πελάτης του – στην παρούσα φάση – κατηγορείται μόνο για αρπαγή και όχι για δολοφονία ή βιασμό. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Δρόσος ανέφερε ότι ο 32χρονος δεν έχει ενημερωθεί ότι έχει βρεθεί η σορός της άτυχης κοπέλας.

Ο συνήγορος επικαλούμενος το απόρρητο δεν αναφέρθηκε σε περισσότερα στοιχεία της ποινικής δικογραφίας, είπε ωστόσο ότι θα ζητήσει νέα προθεσμία ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.

Τέλος ο κ. Δρόσος εξέφρασε τα «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της 27χρονης από την Πολωνία» και επανέλαβε ότι το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής, θα ρίξει «φως» στη υπόθεση.

«Η μητέρα έσκαβε με τα χέρια της τα χωράφια για να βρει το παιδί της»

Λίγες ώρες προτού εντοπίστηκε η σορός της κάτω από ένα δέντρο με το μισό της σώμα μέσα σε μια σακούλα και το άλλο μισό έξω, είχε φτάσει η μητέρα της στο νησί γεμάτη αγωνία για να βρει το παιδί της.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να την αναγνωρίσει στο νεκροτομείο, μαζί με τον σύντροφό της (δείτε εδώ φωτογραφίες του), που δηλώνει εξίσου συντετριμμένος.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Αυτό το νέο κορίτσι βρέθηκε νεκρό. Είναι τραγικός ο επίλογος αυτής της υπόθεσης. Είναι πάρα πολύ κοντά από το σπίτι του 32χρονου και την περιοχή που εργαζόταν το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή. Μου μετέφεραν οι εθελοντές ότι η μητέρα της, η γυναίκα αυτή έψαχνε και έσκαβε στα χωράφια με τα χέρια της, ήταν τέτοια η αγωνία να βρει το παιδί της. Η μητέρα από το πρωί ερευνούσε χωρίς μέσα, μόνο με τα χέρια της για να βρει το παιδί της».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κως: «Η κοπέλα είχε έναν λογαριασμό για συνοδούς» - Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στο φως

Κως: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου» - Ο αδερφός της Αναστάζια την αποχαιρετά