Πάτρα: Τρομοκρατημένη και ψυχρή - Πώς πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου το δεύτερο βράδυ της στην ΓΑΔΑ

Συνεχίζει να επιμένει πως δεν έχει σκοτώσει ούτε την Τζωρτζίνα ούτε κάποιο από τα παιδιά της

Την δεύτερη νύχτα της στην ΓΑΔΑ πέρασε το βράδυ της Πέμπτης 31/3 η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, με τη χορήγηση κεταμίνης (δείτε εδώ τι υποστηρίζει η ίδια για τις ουσίες που βρέθηκαν στο αίμα της 9χρονης).

Το δεύτερο βράδυ της Ρούλας στην ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με το thebest.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από τον 11ο όροφο που είναι το Ανθρωποκτονιών, στον 7ο που είναι τα κελιά των προσωρινά κρατουμένων και μάλιστα συνεχίζει να επιμένει πως δεν έχει σκοτώσει ούτε την Τζωρτζίνα ούτε κάποιο από τα παιδιά της, ενώ επαναλαμβάνει πως δεν έχει ιδέα τι είναι η κεταμίνη.

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως ένα άτομο τρομοκρατημένο μεν με την εξέλιξη των τελευταίων ωρών, αλλά συνάμα ψυχρή και νευρική, «όπως εμφανιζόταν και στις συνεντεύξεις που έδινε». Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές ώρες την επισκέφθηκαν η μητέρα της Ελένη και η αδελφή της Δήμητρα στη ΓΑΔΑ και έκατσαν περίπου δύο ώρες και της έφεραν ρούχα και νερά.

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται ανάκριση από τους αστυνομικούς, σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας, ως εκ τούτου, οι συζητήσεις μαζί της έχουν άτυπο χαρακτήρα.

Ξεκίνησαν οι έρευνες - Εξετάζουν το κινητό και το laptop της Ρούλας

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την χορήγηση κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα. Μάλιστα, και ο νέος δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπόθεση, αποφάσισε να παραιτηθεί.

Οι έρευνες των Αρχών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα οι αστυνομικοί ερευνούν τον τρόπο και το μέρος από όπου προμηθεύτηκε η μητέρα των παιδιών την κεταμίνη. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τρία σενάρια και πιο συγκεκριμένα να έφτασε στα χέρια της η ουσία

  • μέσω κάποιας φαρμακαποθήκης,
  • μέσω κάποιου κτηνιατρείου
  • μέσω κάποιου ηλεκτρονικού καταστήματος

Όπως μετέδωσε στο OPEN ο Νίκος Γιαπρακάς, οι αστυνομικοί εξετάζουν ήδη το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και τον φορητό ηλεκτρονικό της υπολογιστή, που έχουν φτάσει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου οι αστυνομικοί να εξετάσουν αν υπάρχουν ηλεκτρονικά ίχνη που μπορεί να έχει αφήσει όταν προμηθεύτηκε την εν λόγω ουσία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: «Δεν έβγαζε την εικόνα μητέρας που έχει χάσει το παιδί της» - "Καταπέλτης" ο tattoo artist της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Ο Μάνος ήταν παρών σε τρία από τα επεισόδια της Τζωρτζίνας»