Μεγάλες ουρές στα ταμεία των Lidl μετά την χθεσινή 10/3 ανακοίνωση τους

Τεράστια ευκαιρία για όλους του καταναλωτές

Χαμός θα επικρατήσει από σήμερα Παρασκευή 11/3 στα καταστήματα των Lidl, μετά την χθεσινή ανακοίνωση η οποία αφορά όχι μόνο τους καταναλωτές της αλυσίδας, αλλά και όλους τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, το Lidl Plus ξεκινάει μεγάλο διαγωνισμό που μοιράζει συνολικά 80.000€ σε 20 τυχερούς, οι οποίοι μετά από κλήρωση θα λάβουν από 4.000€ μετρητά ο καθένας.

Πως θα πάρεις μέρος στο διαγωνισμό των Lidl

Σκανάροντας την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταμείο με αγορές από 25€ και άνω (μάλιστα υπάρχουν πολλές προφορές), ο πελάτης λαμβάνει 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής (με αγορές αξίας 50€ = 2 συμμετοχές κλπ). Εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 55€, θα λάβει 2 συμμετοχές, ενώ τα επιπλέον 5€ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά του. Για να μπορέσει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, θα πρέπει να αποστείλει ο ίδιος τις συμμετοχές του, μέσα από την εφαρμογή Lidl Plus.

Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει ο κάθε πελάτης να κερδίσει το ποσό των 4.000€ (συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντος φόρου) στη μεγάλη κλήρωση, με τελική ημερομηνία συμμετοχής την 23η Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Τα Lidl απέλυσαν έγκυο εργαζόμενη;

Μετά το σούσουρο που είχε επικρατήσει με την γιαγιά στα Lidl, νέα καταγγελία φέρνει στο προσκήνιο την γνωστή ασυλία! 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και ο καλύτερος εργοδότης της χώρας ελέγχεται το τελευταίο διάστημα για σωρεία καταγγελιών παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας.

Η εν λόγω εταιρεία φέρεται να έχει απολύσει καταχρηστικά έγκυο εργαζομένη της, που ήταν σε καθεστώς προστασίας της μητρότητας μετά τον τοκετό του πρώτου (νεκρού) βρέφους της και ούσα έγκυος στο δεύτερο κυοφορούμενο. Η εταιρεία διέδωσε... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μεγάλη ευκαιρία από τα Lidl - Προκαλεί "σεισμό" η νέα απόφαση της γνωστής αλυσίδας

"Βόμβα" από τα Lidl - Η νέα κίνηση που φέρνει τα πάνω κάτω στην ελληνική αγορά

TAGS