Beauty tips για 40άρες: 3 απλά βήματα που θα απογειώσουν το μακιγιάζ σου

Για μια extra νότα φρεσκάδας και λάμψης!

Τελευταία, οι τάσεις του καθημερινού μακιγιάζ τείνουν ολοένα και περισσότερο στο "Less is More". Πράγματι, οι περισσότερες από εμάς προτιμάμε το ελαφρύ μακιγιάζ που τονώνει τα χαρακτηριστικά μας, χωρίς όμως να μας «βαραίνει».

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια tips ομορφιάς που αναδεικνύουν το μακιγιάζ και προσθέτουν την προσωπική μας πινελιά. Ειδικά αν έχεις ώριμο και ξηρό δέρμα, οι παρακάτω συμβουλές είναι ιδανικές για εσένα. Και μην ξεχνάς ότι στο μακιγιάζ δεν χρειάζεται να ακολουθείς μια αυστηρή γραμμή: Μπορείς να προσαρμόσεις τα παρακάτω βήματα στη δική σου ρουτίνα. Άλλωστε ο στόχος είναι να νιώθουμε όμορφες και λαμπερές.

3 απλά βήματα για να απογειώσεις το μακιγιάζ σου

Φώτισε το πρόσωπό σου

Το να φωτίσεις το πρόσωπό σου είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται αμέσως υγιές. Χρησιμοποιήσε το προϊόν που προτιμάς — μπορεί να είναι concealer, ενυδατική με χρώμα, αντηλιακό με χρώμα ή ένα foundation με πλήρη κάλυψη. Δεν έχει σημασία να πετύχεις την πλήρη κάλυψη, αλλά να φωτίσεις το δέρμα σου. Αυτό θα δώσει μια φρέσκια νότα υγείας στην εμφάνισή σου.

Δώσε έμφαση στη λεπτομέρεια

Συνήθως υπάρχει ένα προϊόν ή ένα βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σου που αλλάζει τα πάντα. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και που νιώθεις ότι δίνει κάτι παραπάνω στο no makeup - makeup routine σου. Για πολλές γυναίκες αυτό είναι το γέμισμα των φρυδιών τους, ένα απαλό ρουζ με φυσικό αποτέλεσμα ή ένα ενυδατικό lip gloss.

Προτίμησε τις κρεμώδεις υφές — ιδιαίτερα το κρεμώδες ρουζ

Τα πολυχρηστικά προϊόντα είναι η βάση μιας μινιμαλιστικής ρουτίνας ομορφιάς. Το κρεμώδες ρουζ είναι ένα εξαιρετικό προϊόν γιατί μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε χείλη, μάγουλα και μάτια. Μπορείς να το εφαρμόσεις πραγματικά με άπειρους τρόους για να πετύχεις το αποτέλεσμα που σου ταιριάζει περισσότερο. Τοποθέτησέ το στα μήλα του προσώπου σου για να φαίνονται πιο γεμάτα, χρησιμοποίησέ το ως σκια για να δώσεις βάθος, ή ακόμη και στα χείλη σου για ζωντάνια!