Αυτό το πολυτελές best-seller serum προσώπου- που είναι ιδανικό για γυναίκες 50+- θα κάνει το δέρμα σου να δείχνει πιο νεανικό από ποτέ!

Ανακάλυψε τα πολύτιμα συστατικά του

Shutterstock

Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση, ανομοιόμορφος τόνος δέρματος. Μερικά μόνο από τα προβλήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις εάν έχεις περάσει το κατώφλι των 50. Ωστόσο αρκετές φορές για να αντιμετωπίσεις όλα τα παραπάνω εκτός από εξειδικευμένες φόρμουλες αρκεί η κατάλληλη ενυδάτωση, που θα αναπληρώσει την υγρασία στο δέρμα σου χαρίζοντάς σου βαθιά θρέψη μέσα από μια σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα.

Για να το πετύχεις αυτό το best-seller Hydrating B5 Gel της SkinCeuticals μπορεί να είναι η λύση σου. Το συγκεκριμένο serum συνδυάζει τα ευεργετικά οφέλη ενός ενυδατικού ορού και μιας ενυδατικής κρέμας σε ένα προϊόν που χαρίσει μια νεανική και φρέσκια όψη. Ειδικότερα, το Hydrating B5 Gel αιχμαλωτίζει την υγρασία στην επιδερμίδα και αποκαθιστά τα ανώτερα στρώματα του δέρματος, μειώνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Έτσι αποκτάς μια σωστά ενυδατωμένη και σφριγηλή όψη γεμάτη υγεία και ζωντάνια. (δες και πώς θα ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους στο λεπτό)

Αυτό το πολυτελές serum προσώπου- που είναι ιδανικό για γυναίκες 50+- θα κάνει το δέρμα σου να δείχνει πιο νεανικό από ποτέ!

Ο ορός εντατικής ενυδάτωσης Hydrating B5 της SkinCeuticals είναι εμπλουτισμένος με βιταμίνη B5, γνωστή για την δράση της στην επανόρθωση των ιστών. Συγκεκριμένα, το Hydrating B5 αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα χαρίζοντας πιο απαλή και νεανική όψη. Και όλα αυτά μέσα από μια πολύτιμη σύνθεση που περιέχει υαλουρονικό οξύ, που ενυδατώνει φυσικά το σώμα και συγκρατεί το νερό στην επιδερμίδα σου.


Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι αφήνει μια μοναδική αίσθηση απαλότητας και λείανσης στο δέρμα μεγιστοποιώντας τα οφέλη της καθημερινής σου ενυδατικής κρέμας. Ο ορός ενδείκνυται για χρήση με θεραπείες με βιταμίνη C, ενώ είναι ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος. Θα τον βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και online με τιμή που ξεκινά από 76 ευρώ.

Το how to εφαρμογής

Εφάρμοσε με τα ακροδάχτυλά σου απλώνοντας 2-3 σταγόνες σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.