Ολόισια, μεταξένια μαλλιά με διάρκεια: Πώς να τα πετύχετε και στις διακοπές

Το hair-gadget που θα μας λύσει τα χέρια

Dyson Airstrait για το καλύτερο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η διάθεση στις εξόδους μας συνδυάζει το glam με το ανέμελο. Θέλουμε να είμαστε φυσικές, αλλά περιποιημένες! Ωστόσο το καλοκαίρι, το challenge είναι λίγο μεγαλύτερο καθώς λόγω της έκθεσης στον ήλιο, τη ζέστη, την αφυδάτωση, τόσο το δέρμα όσο και τα μαλλιά μας χρειάζονται περισσότερη φροντίδα. Ακόμη και τα πιο ίσια μαλλιά γίνονται ατίθασα μετά τη θάλασσα και φριζάρουν.

Τα ίσια, λαμπερά μαλλιά είναι κάτι που επιζητά κάθε γυναίκα. Είτε κοντά είτε μακριά, το styling των μαλλιών μας είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας. Και πώς θα το πετύχουμε αυτό;

Μην κάνεις το λάθος να φορτώσεις το νεσεσέρ των διακοπών σου με λάδια και συμβατικά ισιωτικά ή πιστολάκια που προσφέρουν πρόχειρο αποτέλεσμα, καταστρέφοντας την τρίχα των μαλλιών σου. Χρειάζεσαι ένα μόνο hair-gadget, και αυτό είναι το καινοτόμο ισιωτικό της Dyson Airstrait™.

Το επαναστατικό προϊόν Dyson Airstrait™ σου λύνει τα χέρια!

Γυρνάς από την παραλία και θέλεις σε όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο να έχεις υπέροχα μαλλιά για την απογευματινή ή βραδινή σου βόλτα. Το Dyson Airstrait™ θα στεγνώσει και θα ισιώσει τα μαλλιά σου ταυτόχρονα, δίνοντας σου το πιο hot styling του καλοκαιριού! Και παράλληλα με την αυτοπεποίθησή σου, φροντίζεις και για την υγεία των μαλλιών σου!

Γιατί σε βρεγμένα μαλλιά;

Ο αέρας θερμαίνεται με ακρίβεια και προβάλλεται ομοιόμορφα στα μαλλιά κατά τη διάρκεια του styling - χωρίς εξάρτηση από την υπερβολική θερμότητα.

Χάρη στη νέα τεχνολογία της Dyson τα μαλλιά φορμάρονται αποτελεσματικά

Όπως μας εξηγούν οι ειδικοί, όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα, οι δεσμοί υδρογόνου είναι πιο εύκαμπτοι και γίνεται πιο εύκολα η «επαναφορά». Χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό της υγρασίας και της ροής του αέρα, τα μαλλιά μπορούν να φορμαριστούν αποτελεσματικά – χωρίς υπερβολική θερμότητα. Επίσης, η χρήση χαμηλότερης θερμοκρασίας και η επαναφορά των δεσμών της τρίχας σε βρεγμένα μαλλιά σημαίνει ότι η εσωτερική τους δομή προστατεύεται, αντανακλούν περισσότερο φως και φαίνονται λαμπερά. Και φυσικά, η ρουτίνα μας απλοποιείται με 2 σε 1 αποτελέσματα και η περιποίηση των μαλλιών μας γίνεται παιχνιδάκι.

Ξεχάστε τις καυτές πλάκες, την συνεχή φθορά και το σπάσιμο της τρίχας.

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Dyson Airstrait™ τον καλύτερο σύμμαχο για τα μαλλιά μας

Οι θερμικές αντιστάσεις (thermistors) χαντρών γυαλιού, που βρίσκονται στους βραχίονες της συσκευής, ρυθμίζουν τη θερμοκρασία ροής αέρα έως και 30 φορές το δευτερόλεπτο, για να αποτρέψουν τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα και να προστατεύσουν τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

Όταν τα μαλλιά μας είναι βρεγμένα, επιλέγουμε τη λειτουργία Wet και ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία ανάλογα στους 80°C, 110°C και 140°C. Εάν τα μαλλιά μας είναι στεγνά και θέλουμε να τα ισιώσουμε ή να τα φρεσκάρουμε, επιλέγουμε τη λειτουργία Dry και χρησιμοποιούμε στους 120°, 140° ή στην προαιρετική λειτουργία Boost στους 160° για μέγιστη απόδοση στο styling.

Επιπλέον, η έξυπνη ροή αέρα είναι ακόμη ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό του Dyson Airstrait™ Η συσκευή σας αντιλαμβάνεται πότε τα μαλλιά βρίσκονται ανάμεσα στους βραχίονες και μειώνει αυτόματα τη ροή του αέρα όταν δεν είναι - για πιο ήσυχο και πιο αποτελεσματικό styling. Όλες αυτές οι ρυθμίσεις αέρα και θερμοκρασίας, γίνονται εύκολα αντιληπτές από την έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας LCD.

Το ισιωτικό Dyson Airstrait

Φυσικά, διαθέτει λειτουργία ασφαλείας. Σύρετε το κουμπί για να ασφαλίσετε και να απασφαλίσετε τους βραχίονες της συσκευής σας. Χρησιμοποιήστε το με τους βραχίονες ασφαλισμένους για να στεγνώσετε απαλά τα μαλλιά και να δημιουργήσετε όγκο στη ρίζα. Και αυτόματη παύση λειτουργίας: Μετά από τρία δευτερόλεπτα αδράνειας, η συσκευή σας θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Απλώς μετακινείστε τη συσκευή για να επανεκκινήσετε τη ροή του αέρα.

Επιπρόσθετα, το βύσμα PRCD (Φορητή συσκευή προστασίας διαρροής ρεύματος) που διαθέτει, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ασφάλειά σας. Τέτοια βύσματα βρίσκονται σε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, ιδιαίτερα κοντά σε νερό ή υδρατμούς. Η ισχυρή τεχνολογία στεγνώματος με αέρα που διαθέτει το ισιωτικό για χρήση από βρεγμένα σε στεγνά μαλλιά, απαιτεί ένα βύσμα PRCD για τη δοκιμή του ηλεκτρικού ρεύματος για ασφάλεια.

Ανακαλύψτε το στυλ που σας ταιριάζει και αποκτήστε το τέλειο styling!

  • 90s blowout ίσιο στυλ: Τυλίξτε τις επάνω τούφες για όγκο για να δημιουργήσετε ένα 90s blowout χτένισμα.
  • Ίσιο χτένισμα με φυσικό αποτέλεσμα: Ένα περιποιημένο, καθημερινό look, για μαλλιά που ισιώνουν κατά το στέγνωμα
  • Bubble ponytail - Αλογοουρά bubble: Ισιώστε και χτενίστε τα μαλλιά σε αλογοουρά για να δημιουργήσετε την βάση για τα πολλαπλά στυλ σας.

Με τη Dyson Airstrait έχετε το styling που επιθυμείτε

Για δυνατά, λαμπερά μαλλιά που θα απογειώσουν την αυτοπεποίθησή μας κάθε στιγμή της ημέρας, εμπιστευόμαστε την Dyson.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα της Dyson και το Instagram Account: @dyson_damkalidis_distributor

Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο, εδώ.