Τι είναι το blonzing και γιατί έχει γίνει viral στο TikTok; — Πώς να το πετύχετε

Το νέο trend του Tik Tok ήρθε να αλλάξει λίγο τα δεδομένα για το bronzer

Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν το μαύρισμα και συγκεκριμένα το "ηλιοκαμένο" look, αλλά φυσικά δε θέλουν τις αρνητικές συνέπειες που έχει η έκθεση στον ήλιο για την επιδερμίδα μας. Άλλωστε, για λόγους υγείας, η έκθεση στον ήλιο πρέπει να αποφεύγεται και το αντιηλιακό είναι απαραίτητο χειμώνα - καλόκαιρι!

Έχοντας μπει ωστόσο για τα καλά στο φθινόπωρο, πολλές από εσάς ίσως αναζητάτε έναν τρόπο να διατηρήσετε αυτή τη λάμψη των καλοκαιρινών beauty looks! Και μαντέψτε, μπορείτε!

Το blonzing είναι η τεχνική που θα λατρέψεις

Ποια δε θέλει άλλωστε να παρατείνει αυτήν την υπέροχη ηλιοκαμένη λάμψη που κολακεύει κάθε γυναίκα;

Η viral τεχνική όπως μαρτυρά και το όνομά της συνδυάζει ρουζ και bronzer, από το blush και bronzer και πράγματι έχει κάνει θραύση στα social media. Πολλές influencers και make up artists την προτείνουν ανεπιφύλακτα και όπως φαίνεται έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των ακολούθων τους. Εδώ που τα λέμε όχι άδικα... μιας και το αποτέλεσμα είναι φανερά εντυπωσιακό και μας έκανε κι εμάς να το δοκιμάσουμε!

Άλλωστε ανάλογα με τις προτιμήσεις κάθε γυναίκας, μπορεί να είναι όσο απαλό ή έντονο το θέλει η καθεμία ξεχωριστά και θεωρεί ότι αναδεικνύει την ομορφιά της.

Πώς θα πετύχεις το sunkissed look που ονειρεύεσαι;

Για να το πετύχεις δε χρειάζεσαι καν bronzer. Αρκεί η ιδανική για σένα απόχρωση ρουζ, την οποία θα εφαρμόσεις όπου θα τοποθετούσες το bronzer σου: στα ψηλά σημεία των ζυγωματιών, στην κορυφή της μύτης και στο πάνω μέρος του μετώπου σου. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα θα φωτιστεί και το αποτέλεσμα θα είναι λαμπερό, φρέσκο και sunkissed!

Extra tip: Προτιμήστε ένα fluffy πινέλο ή τα δάχτυλά σας για την καλύτερη εφαρμογή του ρουζ. Έτσι θα μπορέσετε να χτίσετε το αποτέλεσμα ανάλογα με το πόσο έντονο το θέλετε και να το απλώσετε ομοιόμορφα. Αν αισθάνεσθε ότι το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο από ότι το θέλετε, απλώστε λίγο από το foundation σας στις ενδιάμεσες περιοχές και προσπάθηστε να το σβήσετε κάνοντας blending.