Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανακαλύψαμε την πρώτη διαφήμιση που έκανε για προϊόντα ομορφιάς

4 χρόνια μετά την επίθεση είναι πιο όμορφη από ποτέ!

instagram@paliospirou.joanna

To όνομά της συνδέθηκε με ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα πριν από 4 χρόνια. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Με βαθιά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα της, η νεαρή κοπέλα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, αλλά από την αρχή δεν το έβαλε κάτω. Πάλεψε σαν λιοντάρι και πέτυχε να αναρρώσει, μέσα από δύσκολες και επίπονες επεμβάσεις, συνεχίζοντας το αγώνα της για αποκατάσταση μέχρι και σήμερα.

Παρόλα αυτά, το πείσμα, ο δυναμισμός της αλλά και η αγάπη της για τη ζωή την όπλισαν με σθένος, δημιουργώντας εκ νέου τη ζωή της και εστιάζοντας στον εαυτό της και σε πράγματα που την ευχαριστούν και την κάνουν ευτυχισμένη.


Η μόδα και η ομορφιά είναι ανάμεσά τους, αφού η Ιωάννα διαθέτει ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο κορμί. Έτσι το youweekly.gr ανακάλυψε την πρώτη διαφήμιση που έκανε για προϊόντα ομορφιάς και δεν θα μπορούσε παρά να το μοιραστεί μαζί σας.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανακαλύψαμε την πρώτη διαφήμιση που έκανε για προϊόντα ομορφιάς

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram βλέπουμε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, με την ίδια να ποζάρει με τα πιο κομψά σύνολα, απολαμβάνοντας τις βόλτες της στα πέριξ των Αθηνών αλλά και τις βουτιές της τώρα το καλοκαίρι σε κοντινούς ή πιο μακρινούς προορισμούς.

Η αγάπη της για την ομορφιά και την κομψότητα είναι αδιαμφισβήτητη, φροντίζοντας τον εαυτό της καθημερινά με σωστή διατροφή και άσκηση, ενώ η beauty ρουτίνα της περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα: προσεγμένο make-up look, εντυπωσιακό hair-look και φυσικά τα πιο hot χρώματα στο μανικιούρ του καλοκαιριού.

Αγαπημένα της προϊόντα τα ΟΝΥΧ, που μαζί τους θα δημιουργήσεις τα πιο ευφάνταστα μανικιούρ της σεζόν, που ταιριάζουν με όλα σου τα καλοκαιρινά σύνολα. Η Ιωάννα επέλεξε το διάσημο καρπουζί, που είναι must-have στις φετινές διακοπές και το προτείνει ανεπιφύλακτα σε όλα τα κορίτσια. Ζήσε κι εσύ την κάθε στιγμή της καλοκαιρινής σου εξόρμησης μαζί με τη νέα παλέτα χρωμάτων της ONYX όπως ακριβώς η Ιωάννα.

Δοκίμασε άλλες 3 προτάσεις της Ιωάννας στο μανικιούρ σου

Yellow mellow


Tip: To κίτρινο θα το βλέπεις φέτος στους πιο cool προορισμούς του κόσμου, εκεί που κάνουν τις διακοπές τους τα πιο φινετσάτα fashion girls. Άλλωστε το butter yellow είναι το χρώμα που φοράνε τα it-girls φέτος το καλοκαίρι. Επίλεξε έναν παλ τόνο, για ένα πιο φινετσάτο αποτέλεσμα.

Baby blue


Tip: Το baby blue δεν πρέπει να λείπει από τις φετινές καλοκαιρινές επιλογές σου, αφού είναι ένα χρώμα απόλυτα ταυτισμένο με το καλοκαίρι. Επιπλέον, ταιριάζει εύκολα με όλες τις αποχρώσεις στα ρούχα σου, κάνοντας statement. Μπορείς να το συνδυάσεις και με κίτρινο, δημιουργώντας ένα ευφάνταστο γαλλικό μανικιούρ!

Pale pink


Το ροζ πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στις καλοκαιρινές προτάσεις γιατί έχει την ευελιξία να συνδυάζεται με τα πάντα. Προτίμησε παλ αποχρώσεις, για μια πιο ενημερωμένη εμφάνιση, που ταιριάζει το ίδιο καλά με πρωινά αλλά και βραδινά looks.