H παλέτα με τις περισσότερες πωλήσεις που αγαπήσαμε όλες το 2010, επιστρέφει!

Και μάλιστα σε βελτιωμένη έκδοση

@gigihadid

Τη δεκαετία του 2010, η Naked της Urban Decay ήταν η παλέτα που κυριαρχούσε στον κόσμο της ομορφιάς. Οι κλασσικές, ευφάνταστες αποχρώσεις της προσέφεραν τόσο σε αρχάριους όσο και επαγγελματίες την ιδανική χρωματική παλέτα για μοναδικές εμφανίσεις και πειραματισμό, ενώ παράλληλα αυτό που την ανέδειξε σημαντικά ήταν η αξεπέραστη ποιότητα και διάρκεια των σκιών της. Από το 2010 έως το 2018, η παλέτα κατέκτησε μια θέση σε κάθε νεσεσέρ και φυσικά στις καρδιές των beauty addicts!

Το 2024 σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή, με ανανεωμένη φόρμουλα που δημιουργεί προσδοκίες και ανυπομονησία!


Η παλέτα Naked, ένα εμβληματικό προϊόν

Πρόκειται για το προϊόν ομορφιάς με τα περισσότερα ρεκόρ. Στη διάρκεια των 8 χρόνων, πουλήθηκαν πάνω από 30 εκατομμύρια Naked παλέτες, αποφέροντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια από τη δημιουργία της. Αυτή η τεράστια επιτυχία προσέφερε στην εταιρεία την ευκαιρία να δημιουργήσει διάφορες παραλλαγές της.

Μέχρι σήμερα, συναντάμε τη Naked 2 με τους πιο ψυχρούς τόνους της, τη Naked 3 με την πιο ροζ χρωματική παλέτα, τη Naked Heat με ζεστές και κεχριμπαρένιες αποχρώσεις, και τη Naked Reload, έναν τέλειο συνδυασμό των τριών πρώτων εκδόσεων. Παρόλο που και οι τέσσερις «μικρές αδελφές» γνώρισαν τη δική τους στιγμή δόξας, οι θαυμαστές της πρώτης έκδοσης της Naked προτιμούσαν πάντα την αρχική παλέτα. Έτσι, όταν το 2018, η Urban Decay αποφάσισε να αποσύρει την Naked, το beauty community έμεινε έκπληκτο. Και φέτος, μετά από τόσα χρόνια, φαίνεται πως επιτέλους θα υποδεχθούμε ξανά αυτό το εμβληματικό προϊόν.


Η επιστροφή της παλέτας Naked σε βελτιωμένη έκδοση

Όπως ήταν φυσικό, η παγκόσμια καμπάνια επικοινωνίας τράβηξε την προσοχή του κόσμου της ομορφιάς και όχι άδικα! Η πιο εμβληματική παλέτα της βιομηχανίας επιστρέφει και μάλιστα σε βελτιωμένη έκδοση! Οι δώδεκα αποχρώσεις της παλέτας παραμένουν οι ίδιες, τόσο ματ όσο και ιριδίζουσες, για να διατηρηθεί η ευελιξία του προϊόντος που εκτιμούν τόσο οι beauty addicts. Ωστόσο, η Naked ανανεώνεται με τις πιο έντονες χρωστικές και κρεμώδη υφή. Οι σκιές ματιών έχουν επίσης ανασχεδιαστεί για μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ η σύνθεση έχει βελτιωθεί, καθιστώντας την πλέον 100% vegan. Ένα νέο ξεκίνημα για την παλέτα της δεκαετίας, η οποία, με την επανακυκλοφορία της σε περιορισμένη έκδοση, αναμένεται να ταράξει ξανά τον κόσμο της ομορφιάς, ακόμα και δέκα χρόνια μετά!