Αυτή η μάσκαρα έχει σχεδόν 3000 θετικές κριτικές και κοστίζει κάτω από 10€

Θα την λατρέψεις!

Ψάχνεις μια καλή μάσκαρα που να δίνει ένταση στο βλέμμα και να απογειώνει τα look σου; Ε, λοιπόν, αυτή η μάσκαρα φιγουράρει ανάμεσα στις καλύτερες low cost εδώ και χρόνια και συνεχίζει να κερδίζει όλο και περισσότερες θετικές κριτικές από τους αγοραστές της.

Η μάσκαρα Twist Up της Bourjois προσφέρει μήκος, όγκο και το ιδανικό χώρισμα των βλεφαρίδων. Κρατάει για ώρες, δεν «λερώνει» την επιδερμίδα δημιουργώντας «μαύρους κύκλους» και είναι ανθεκτική στο νερό! Εξαιρετικά έντονη, ανθεκτική και οικονομική!

Twist Up της Bourjois στην απόχρωση 52 Ultra Black

Παρόλο που μπορεί να έχεις δοκιμάσει άπειρες μάσκαρες στην προσπάθειά σας να βρείτε την καλύτερη, νομίζω πώς η Twist Up είναι μία επιλογή που ήρθε για να μείνει στο νεσεσέρ σας!

Το χαρακτηριστικό της βουρτσάκι, όπως φανερώνει και το όνομά της, περιστρέφεται, προσφέροντας 2 σε 1 εφέ. Το βουρτσάκι σιλικόνης μακραίνει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, ενώ μόλις το περιστρέψετε δίνει όγκο και ένταση. Η αλλαγή γίνεται απλά με μια κίνηση, στρίβοντας το πάνω μέρος του καπακιού για να επεκτείνετε ή να μαζέψετε τη βούρτσα. Επιπλέον, δεν αφήνει κόμπους, αφαιρείται εύκολα και είναι κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια, ενώ διατίθεται σε μαύρο, έντονο μαύρο και καφέ, συμπεριλαμβάνοντας και μια φόρμουλα με μικροΐνες φυτικής προέλευσης που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα.

Όπως γράφουν οι αγοραστές του προϊόντος στα σχόλια «Το περιστρεφόμενο πινέλο είναι εκπληκτικό, δίνει καμπυλότητα στις βλεφαρίδες από την πρώτη εφαρμογή και δεν χάνουν την έντασή τους όσο περνάει η ώρα». Και βέβαια, εξίσου σημαντικό, το ότι κοστίζει λιγότερο από 10€! Αξίζει πραγματικά μια δοκιμή! Πιθανότατα να την λατρέψεις κι εσύ.