Το κορυφαίο lip gloss για juicy, ενυδατωμένα χείλη - Κοστίζει λιγότερο από 12€ και έχει βαθμολογία 5/5!

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί

Είσαι από τις άτυχες που έχουν πάντα ξηρά χείλη; Έχεις δοκιμάσει κάθε είδους lip balm, serum και συνεχίζεις να δυσκολεύεσαι με την ενυδάτωση των χειλιών σου; Μην ανησυχείς! Σου έχουμε ένα αγαπημένο προϊόν που μας έχει λύσει τα χέρια! (Και φυσικά μην ξεχνάς να πίνεις το νερό σου!)

Φανταζόσουν ποτέ ότι ένα lip gloss μπορεί να σου προσφέρει τα juicy, ενυδατωμένα χείλη που ονειρεύεσαι; Το προϊόν έχει πάνω από 8.000 αξιολογήσεις με 5 αστέρια(!) στο Amazon, οπότε όπως καταλαβαίνεις έχει κάνει θραύση! Ο λόγος για το Kiko Milano 3D Hydra Lip Gloss.

Το Kiko Milano 3D Hydra Lip Gloss είναι το προϊόν που χρειάζεσαι!

Το gloss πρέπει να έχει την τέλεια υφή, θρεπτικά συστατικά για τα χείλη και ελαφρώς υγρή σύσταση χωρίς καμία απολύτως κολλώδη αίσθηση — ενώ παράλληλα θέλουμε οπωσδήποτε να έχει διάρκεια, καθώς πολλά gloss δεν κρατάνε περισσότερο από 20 λεπτά. Το Kiko Milano 3D Hydra Lip Gloss καλύπτει όλα αυτά τα κριτήρια και ακόμα περισσότερα. Έπειτα από κλινικές δοκιμές, οι γυναίκες που χρησιμοποίησαν το gloss παρουσίασαν αύξηση στην ενυδάτωση κατά 23% μία ώρα μετά την εφαρμογή του προϊόντος.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων που διατίθενται (34 στο Amazon!), από διάφανα και ιριδίζοντα με αρκετή λάμψη μέχρι τολμηρές κόκκινες αποχρώσεις—και τα πάντα ενδιάμεσα. Η φόρμουλα περιέχει λιναρόσπορο, ο οποίος ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα, καθώς και εκχύλισμα bidens pilosa, ένα φυτό που, σύμφωνα με μελέτες, περιέχει ιδιότητες παρόμοιες με ρετινοειδή όσον αφορά την λείανση και την επιδιόρθωση του δέρματος.

Οι reviewers είναι εξίσου ενθουσιασμένοι με το lip gloss των 13$ (λιγότερο από 13€). Ένας από αυτούς ανέφερε ότι «ποτέ δεν είχε ένα lip gloss τέτοιου επιπέδου», επικαλούμενος την απαλή υφή, την ευκολία εφαρμογής, τη λάμψη, το υπέροχο χρώμα, και την ωραία γεύση. Ένας άλλος αγοραστής πρόσθεσε ότι το gloss είναι μακράς διάρκειας και σε εξαιρετική τιμή, σημειώνοντας ότι είναι εξίσου υψηλής ποιότητας με τα high end προϊόντα, αναφέροντας μάλιστα μάρκες όπως Chanel, Dior, και Bobbi Brown. Τόνισαν επίσης ότι έχει καλή σύσταση, σε αντίθεση με κάποια gloss που είναι απλά ένα ελαφρύ υγρό που μετά βίας δίνει χρώμα στα χείλη.

Η συμβουλή τους για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο; Αφήστε το να σταθεροποιηθεί για λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή (μην πιέζετε τα χείλη σας μεταξύ τους) και θα διαρκέσει όλη μέρα!

Με μόλις 11,90€ το ένα, μπορείτε να προμηθευτείτε τα Kiko Milano 3D Hydra Lip Gloss και να έχετε πάντα στην τσάντα σας τις αγαπημένες σας αποχρώσεις. Άλλωστε ποια δε θέλει ενυδατωμένα, λαμπερά χείλη σε κάθε εμφάνιση;

Ανακαλύψτε όλες τις αποχρώσεις και βρείτε το Kiko Milano 3D Hydra Lip Gloss, εδώ.