Οι καλύτεροι σύμμαχοι κάθε γυναίκας για μοναδική αναζωογόνηση από τις διακοπές!

Τα προϊόντα που θα απογειώσουν κάθε σας εμφάνιση

Η περίοδος μετά τις διακοπές και ο ερχομός του Σεπτέμβρη σηματοδοτούν το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Και φυσικά οι νέοι στόχοι και φιλοδοξίες μας διακατέχουν λίγο - πολύ όλους! Για να επιτευχθούν ωστόσο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χρειαζόμαστε τους κατάλληλους συμμάχους. Το ίδιο ισχύει και για τη ρουτίνα περιποίησής μας. Άλλωστε ποια γυναίκα δε θέλει να είναι λαμπερή και όμορφη;

Οι κατάλληλοι σύμμαχοι για μια μοναδική αναζωογόνηση

Κακά τα ψέματα, οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ένα αγαπημένο κομμάτι της χρονιάς, ωστόσο η επιδερμίδα και τα μαλλιά μας ίσως να χρειάζονται μετά λίγη περισσότερη φροντίδα! Mε τα κατάλληλα προϊόντα η φθινοπωρινή ρουτίνα περιποίησης μπορεί να γίνει παιχνιδάκι, συμβάλλοντας τόσο στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών μας όσο και στην αυτοπεποίθησή μας!

Τα Sephora σου προσφέρουν μοναδικά προϊόντα που θα κάνουν τη ρουτίνα περιποίησής σου πανεύκολη, για να νιώθεις αναζωογονημένη και λαμπερή κάθε στιγμή.

Πλούσια, λαμπερά μαλλιά με τα προϊόντα των Sephora

Είτε κοντά είτε μακριά, τα πλούσια υγιή μαλλιά είναι σημαντικός παράγοντας για την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας! Το καλοκαίρι, κάποιοι παράγοντες όπως το θαλασσινό νερό, η έκθεση στον ήλιο και τα συχνά λουσίματα, συνήθως τα αφυδατώνουν και τα ταλαιπωρούν. Χρειαζόμαστε λοιπόν τα ιδανικά προϊόντα που θα επαναφέρουν και θα αναδείξουν τα μαλλιά μας, όπως τους αξίζουν.

Leave-in Molecular Repair Hair Mask - Θεραπεία κατεστραμμένων μαλλιών

Η μάσκα περιποίησης Leave-in Molecular Repair Hair Mask εφαρμόζεται χωρίς ξέπλυμα και είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών. Επανορθώνει κλινικά τις βλάβες σε τέσσερα μόλις λεπτά, χαρίζοντάς σας τα πιο λαμπερά μαλλιά. Το K18PEPTIDE™ επανορθώνει τα μαλλιά που έχουν φθαρεί από τους αποχρωματισμούς, τις βαφές, τις χημικές επεξεργασίες και τη θερμότητα, αποκαθιστώντας τη δύναμη, την απαλότητα και την ελαστικότητά τους.

Η μάσκα αυτή είναι κατασκευασμένη με το πατενταρισμένο K18PEPTIDE™, το οποίο επανορθώνει τα μαλλιά που έχουν φθαρεί από τους αποχρωματισμούς, τις βαφές, τις χημικές επεξεργασίες και τη θερμότητα, αποκαθιστώντας τη δύναμη, την απαλότητα και την ελαστικότητά τους. Η μοριακή δομή και το μέγεθός του είναι ιδανικά για να διεισδύσει στα εσωτερικά στρώματα των τριχών και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες κερατίνης που δίνουν στα μαλλιά τη δύναμη και την ελαστικότητά τους. Αποκαθιστά τη δύναμη, την απαλότητα και την ελαστικότητα, επανορθώνοντας τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και προσφέροντας αποτέλεσμα με διάρκεια.

Honey Infused Hair Repair Serum Intense Hydration Honey Drops - Το καλύτερο serum για τα μαλλιά σας

Ο ορός μαλλιών Honey Infused της Gisou έχει αποδειχθεί κλινικά ότι επανορθώνει τη φθορά, σφραγίζει την ψαλίδα και ενισχύει την τρίχα αποτρέποντας το σπάσιμο, ενώ ταυτόχρονα συγκρατεί την υγρασία και ενισχύει τη λάμψη, χάρη στην περιεκτικότητά του σε ενθυλακωμένα μικροσταγονίδια αγνού μελιού, θρεπτικά έλαια και φυτική κερατίνη.

Μετά από μόλις μία χρήση:

  • Προσφέρει 5 φορές περισσότερη ενυδάτωση και απαλότητα.
  • Επανορθώνει και δυναμώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.
  • Σφραγίζει την ψαλίδα σε ποσοστό 94%.
  • Μειώνει ορατά το σπάσιμο.
  • Προστατεύει από θερμοκρασία έως και 230°C.

Για μοναδική φρέσκια μυρωδιά που δεν περνά απαρατήρητη

Το φθινόπωρο και η νοσταλγική του διάθεση χρειάζεται ένα διακριτικό αλλά ανεξίτηλο άρωμα που θα κάνει τη διαφορά! Η Sephora μας δίνει τη λύση με ένα μαγευτικό body & hair mist!

Cheirosa 76 Perfume Mist - Αρωματικό mist σώμα & μαλλιά

Το άρωμα Cheirosa 76 αιχμαλωτίζει την ουσία αυτής της μεταμορφωτικής νύχτας, την απτή ενέργεια, τον παλλόμενο ρυθμό και την αίσθηση των απεριόριστων δυνατοτήτων που χόρευαν στις καρδιές όσων ήταν εκεί. Άλλωστε ποια γυναίκα δε θέλει να αφήνει το δικό της φινετσάτο, elegant άρωμα κάθε στιγμή;

Η ενυδάτωση γίνεται ο Νο1 σύμμαχος μας για απόλυτη επαναφορά και λάμψη μετά το καλοκαίρι

Πρώτο και βασικό στη ρουτίνα περιποίησης μας πρέπει να είναι η ενυδάτωση, μιας και η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ειδικοί των Sephora και μας προτείνουν εξαιρετικά προϊόντα που θα απογειώσουν κάθε μας εμφάνιση και θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση και λάμψη!

Cica Creme Hydratante Soin Reparateur Express - Ενυδατώνει & Καταπραύνει

Η ενυδατική κρέμα άμεσης ανάπλασης Cica Creme Hydratante Soin Reparateur Express διαθέτει σύσταση υψηλής ανοχής και είναι ιδανική για την καταπραϋντική δράση, ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές: του προσώπου, του σώματος και των χειλιών, ακόμη και μετά θεραπεία λέιζερ για αισθητικούς σκοπούς (τήρηση ελάχιστης περιόδου 5 ημερών πριν από τη χρήση).

Η κρέμα αποτελείται από συστατικά 93% φυσικής προέλευσης. Είναι εμπλουτισμένη με ένα ισχυρό τρίο δραστικών συστατικών που φημίζονται για την ενυδατική, αναπλαστική, καταπραϋντική και καθαριστική δράση τους.

Δραστικά συστατικά:

  • Η αποστολή της Centella Asiatica είναι να καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.
  • Η αποστολή της πανθενόλης είναι η ενυδάτωση και η ανάπλαση του ευαίσθητου δέρματος.
  • Η αποστολή του ψευδάργυρου είναι να καθαρίσει το δέρμα.

Φυσικοί Παράγοντες Ενυδάτωσης + Ινουλίνη - Λοσιόν για το σώμα

Μια ελαφριά, μη λιπαρή λοσιόν σώματος για άμεση ενυδάτωση της επιφάνειας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι απαραίτητη για το νεσεσέρ επαναφοράς μας!

Η Λοσιόν Σώματος — Φυσικοί Παράγοντες Ενυδάτωσης + Ινουλίνη της The Ordinary είναι μια ελαφριά ενυδατική κρέμα σώματος για κάθε τύπο επιδερμίδας, σχεδιασμένη για να διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη ακόμα και μετά το πλύσιμο. Η υφή της που μοιάζει με λοσιόν παρέχει άμεση, ολοήμερη ενυδάτωση και ενισχύει το φράγμα της επιδερμίδας σε μία μόνο εφαρμογή.

Η Λοσιόν για το σώμα - Φυσικοί Παράγοντες Ενυδάτωσης + Ινουλίνη απαλύνει αμέσως και μειώνει την εμφάνιση της ξηρής, φολιδωτής επιδερμίδας, αυτή η ενυδατική λοσιόν σώματος αποτρέπει επίσης την εμφάνιση ξηρής επιδερμίδας μετά το πλύσιμο.

Lip Sleeping Mask - Sleeping Mask

Εννοείται πώς πέρα από το πρόσωπο και τα μαλλιά μας, δε ξεχνάμε ποτέ τα χείλη μας, τα οποία αφυδατώνονται συχνά και μας δημιουργούν το μη επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Sephora ωστόσο, μιας προσφέρει το μυστικό της Ωραίας Κοιμωμένης!

Με τη Sleeping Mask της Laneige θα ξυπνήσετε το πρωί με χείλη απαλά σαν μωρού! Αυτή η μάσκα νυκτός δρα σαν καταπραϋντικό βάλσαμο που αγκαλιάζει τα χείλη ενισχύοντας την ενυδάτωσή τους. Ισχυρά αντιοξειδωτικά θρέφουν και αναζωογονούν τα αφυδατωμένα χείλη ενώ κοιμάστε. Χάρη στη σύνθεσή της με βάση το υαλουρονικό οξύ και μεταλλικά στοιχεία, θρέφει τα χείλη σε βάθος, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα, απόλυτα έτοιμα για την καινούργια μέρα! Το αποτέλεσμα; Τα χείλη ενυδατώνονται σε βάθος και γίνονται πιο απαλά και μαλακά μέσα σε μία νύχτα.

Η beauty ρουτίνα των Sephora για καθηλωτικές εμφανίσεις κάθε μέρα!

Ξεκινώντας από την ολική επαναφορά και ενυδάτωση της επιδερμίδας και των μαλλιών μας, κάνουμε το πρώτο βήμα για να αισθανθούμε υπέροχες και λαμπερές σε κάθε μας εμφάνιση. Ωστόσο, η beauty ρουτίνα μας είναι εξίσου σημαντική για να απολαμβάνουμε το μακιγιάζ μας και να ενισχύουμε τα δυνατά μας χαρακτηριστικά όπου κι αν βρισκόμαστε.

Reveal The Real - Υγρό Μέικ απ Φωτεινό Θολό Αποτέλεσμα

Το υγρό μέικ από Sephora Collection: Reveal the Real είναι μια must επιλογή για τέλεια ομοιόμορφο αποτέλεσμα μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Ο τέλειος συνδυασμός ενός φωτεινού θολού φινιρίσματος και άμεσης διόρθωσης σε μια φόρμουλα με εξαιρετικά αισθητηριακή υφή ορού.

Με ελαφριά κάλυψη, το Reveal the Real εξομαλύνει την επιδερμίδα και τη διορθώνει με διαφάνεια. Θολώνει άμεσα την όψη των πόρων, λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και σβήνει τις ατέλειες. Χωρίς να τονίζει τα σημεία ξηρότητας, το Reveal the Real τελειοποιεί την όψη της επιδερμίδας και τονώνει τη φυσική λάμψη της χροιάς της. Διαθέσιμο σε 20 αποχρώσεις, το υγρό μέικ απ καλύπτει εξίσου τις 4 κατηγορίες τόνου επιδερμίδας: πολύ ανοιχτό, ανοιχτό, μεσαίο και σκούρο.

The POREfessional Power Powder - loose setting powder

Το POREfessional Power Powder είναι μία εξαιρετικά λεπτή πούδρα ελεύθερης μορφής που κλειδώνει το μακιγιάζ, κρατά τη λάμψη υπό έλεγχο όλη τη μέρα και θολώνει τους πόρους. Τι το καθιστά τόσο ισχυρό; Η μεταξένια απαλή του φόρμουλα αιωρείται ελεύθερα πάνω στο δέρμα για μια ομαλή, φυσική ματ εμφάνιση και δεν αφήνει το δέρμα ξηρό ή "cakey". Μιλάμε για εντυπωσιακό φλεξάρισμα.

• Θολώνει τους πόρους
• Λειαίνει
• Μη φαγεσωρογόνος
• Διαρκεί
• Διάφανο
• Φυσική ματ εμφάνιση

Gloss Bomb Stix - Gloss σε στικ για έντονη γυαλάδα

Ενυδατικό κραγιόν και gloss, μέτριας χρωστικής και έντονης γυαλάδας. Η Fenty Beauty συνδυάζει πλέον ένα ενυδατικό κραγιόν με ένα αστραφτερό gloss για εξαιρετικά χρωματισμένο αποτέλεσμα με το νέο Gloss Bomb Stix. Τώρα μπορείτε να έχετε την εκρηκτική γυαλάδα του Gloss Bomb σε ένα χρωματιστό στικ.

Η φόρμουλα αυτού του γυαλιστερού κραγιόν είναι γεμάτη με απαλά συστατικά που ενυδατώνουν, θρέφουν και γεμίζουν τα χείλη.

Cream Lip Stain - Σταθερό βελούδινο κραγιόν - Υγρό Κραγιόν Ματ

Tο εμβληματικό κραγιόν των Sephora σε υγρή μορφή CREAM LIP STAIN επανασυστήνεται! Πάντα εξαιρετικά ματ, με πολύ έντονη χρωστική και χωρίς μεταφορά, τώρα με νέα vegan σύνθεση και κράτημα 10 ωρών.

Το αποτέλεσμα του μακιγιάζ που το έκανε επιτυχημένο για πάνω από 10 χρόνια παραμένει το ίδιο. Ένας εμβληματικός συνδυασμός: η δύναμη του ματ, η έντονη χρωστική και η απόδοση μιας φόρμουλας χωρίς μεταφορά. Δεν αλλάζει τίποτα!

Info