Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ, δεν έμεινε ασχολίαστη από κανέναν αλλά σε μια εκπομπή έσταξαν… φαρμάκι!

Συγκεκριμένα όταν η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τους συνεργάτες της πως τους φάνηκε, οι άντρες δεν μίλησαν και με τα πιο κολακευτικά σχόλια! Διαβάστε παρακάτω….

«Πάρα πολύ μου άρεσε. Εμένα έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν και οι Οικογενειακές Ιστορίες στον Alpha. Τις παρακολουθούσα…» σχολίασε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και ο Πέτρος Κουσουλός είπε: «Αυτό λέγεται σκίσιμο με το γάντι!»

«Μην υπερβάλλω, απλά αυτή η δραματική σκηνή για την οποία έγινε τόσος ντόρος, ήταν όλη μουσική, κάτι πλάνα τσουφ τσουφ τσουφ, ο Ντάνος σκυμμένος πάνω από ένα νεκρό. Αυτό. Έτσι παίζω και εγώ»,συμπλήρωσε ο Ραφαηλίδης αλλά δεν σταμάτησε εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρετουσάριστες φωτογραφίες! Το πραγματικό κορμί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! Το αποτέλεσμα;

«Αυτή είναι η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου», εξήγησε η Ναταλία Γερμανού και εκείνος ατάραχος είπε: «Ναι. Αλλά θέλω αν σου πω ότι αν έχεις ηθοποιάρα, αν έχεις τον Κατράκη, του κάνεις ένα γκρο και σου βγάζει όλο τον πόνο του» !

δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Ματεό Παντζόπουλος: Ποιανού μεγάλου βιομήχανου είναι εγγονός ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη;

«Συγκρίνεις τον Ντάνο με τον Κατράκη; Για πρώτη εμφάνιση ανθρώπου που δεν έχει καμία επαφή με την υποκριτική, ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής. Ήταν και καλός» είπε τότε η παρουσιάστρια προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά δεν!