Για όλους και για όλα μίλησε η Μαρία Κορινθίου σε πρόσφατη συνέντευξη της, η οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τα όχι που είπε γιατί είχε γίνει μόλις μαμά!
Παράλληλα, εξηγεί τους λόγους που απέρριψε επαγγελματική πρόταση για παρουσίαση πρωινή εκπομπής με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Διαβάστε παρακάτω….
Έμεινες έγκυος στους πρώτους μήνες της σχέσης σου με τον Γιάννη.Έμεινα έγκυος στους δύο μήνες που ήξερα τον Γιάννη. Στις 22 Ιανουαρίου του 2008 γνωριστήκαμε και στις 18 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς γεννήθηκε η κόρη μας. Και ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί ήμουν ένας άνθρωπος που δεν σκεφτόμουν να κάνω οικογένεια.
Nomads: Η παίκτρια που δέχεται πρόταση γάμου και ο κούκλος σύντροφός της! Δείτε τον για πρώτη φορά…
Πιστεύεις ότι σε πήγε πίσω στη δουλειά;
Ναι, με πήγε πίσω επαγγελματικά, αλλά το ήξερα πως θα συμβεί. Έλεγα όχι σε σημαντικές δουλειές για να είμαι με το παιδί στο σπίτι.
Όπως σε τι προτάσεις, για παράδειγμα;
Όπως την τηλεοπτική παρουσίαση, που με φλερτάρει από την πρώτη μέρα που βγήκα στη δουλειά. Δυο φορές είχα πρόταση για το πρωινό στο Mega με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά δεν ήθελα τότε. Θεωρούσα ότι δεν ήταν η στιγμή μου, είχα το θέατρο και το παιδί μου. Τώρα πια θα το σκεφτόμουν αλλιώς, αρκεί να ήταν μια καλή πρόταση, είπε στο People.


">
">
">
">
">
">
">