Mια από τις τέσσερις γυναίκες που έγιναν σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης, η Miranda του Sex and the City, κατεβαίνει υποψήφια για κυβερνήτης της πόλης.

Η Miranda Hobbes, ήταν ο ρόλος της στη σειρά Sex and the City. Αυτή τη φορά καλείται να “παίξει” γι αυτή την πόλη έναν άλλο ρόλο, αυτόν της Κυβενήτη της.

Το κόμμα των Δημοκρατικών προσέγγισαν την ηθοποιό η οποία είναι ούτως ή άλλως ενεργή πολιτικά και της πρότειναν να θέσει υποψηφιότητα το 2018με σκοπό να διεκδικήσει για λογαριασμό του Δημοκρατικού Κόμματος το αξίωμα από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Η επίσημη απάντηση της Nixon δεν έχει έρθει ακόμη αλλά αναμένεται. Να σημειωθεί ότι η Νixon δίνει μάχες για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων αφού και η ίδια είναι παντρεμένη με την Cristine Marinoni κι εχουν μαζί ένα γιο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Η Ράνια Θρασκιά γυρνάει οριστικά σελίδα στην ζωή της! Το νέο της μήνυμα μετά τον χωρισμό…

Η Ελένη Πετρουλάκη μας συστήνει τη γιαγιά της!

Δείτε για πρώτη φορά τη μαμά της Jennifer Lopez. Είναι θεά!