Η Ιωάννα Τούνη τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από τα 23 της, βιώνει έναν πολύ μεγάλο Γολγοθά. Συγκεκριμένα, από το 2017 έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολύ αρνητικών και χυδαίων σχολίων σχετικά με την ηθική της, εξαιτίας ενός ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε χωρίς τη θέλησή της με πρωταγωνίστρια την ίδια. Για το συγκεκριμένο βίντεο, βρίσκεται μέχρι και σήμερα στα δικαστήρια ώστε να δικαιωθεί και οι κατηγορούμενοι να λάβουν την ποινή που πρέπει για το διασυρμό της.

Μπορεί στα social media να δείχνει μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ακριβά ταξίδια, luxury τσάντες, έχοντας την ιδανική ζωή, ωστόσο, πίσω από το χαμόγελό της κρύβει έναν μεγάλο πόνο, έναν πόνο που ευελπιστεί να σταματήσει με την δικαίωση της στην υπόθεση revenge porn.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή….

Το χρονικό της υπόθεσης revenge porn της Ιωάννας Τούνη

Τούνη
Η Ιωάννα Τούνη σε ηλικία 23 ετών στο My style rocks

Ήταν 2017 όταν η Ιωάννα Τούνη συμμετείχε στο My style rocks και ήδη το όνομά της ξεκινούσε να κυκλοφορεί παντού χάρη στον μοναδικό χαρακτήρα της. Με την ολοκλήρωση ωστόσο του show μόδας ξεκίνησε να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά… Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού κυκλοφόρησε ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Το βίντεο αυτό την έδειχνε σε ερωτική επαφή με τον τότε σύντροφό της σε αυτοκίνητο, σε ερημική περιοχή, ενώ ένας δεύτερος άνδρας κατέγραφε τη στιγμή. Αργότερα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της μέσα σε αυτοκίνητο σε κατάσταση μέθης και χωρίς ρούχα, ενώ στη συνέχεια ένα ακόμα ροζ βίντεο από την ίδια ημέρα.

Το υλικό λοιπόν αυτό κυκλοφόρησε σε πλατφόρμες ερωτικού περιεχομένου αλλά και από κινητό σε κινητό, προκαλώντας της τεράστια ψυχική οδύνη, κάνοντας λόγο για «βιασμό» της προσωπικότητάς της μέσω της διαδικτυακής δημοσιοποίησης. Η υπόθεση πήρε γρήγορα τη δικαστική οδό από το 2020 με την Ιωάννα Τούνη να μηνύει τους εμπλεκόμενους για τη διαρροή και τη διάδοση του υλικού, έχοντας αρχικά δικηγόρος της τον Απόστολο Λύτρα και στη συνέχεια και μέχρι και σήμερα τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και η Ιωάννα Τούνη

Μέχρι σήμερα η δίκη για την υπόθεση revenge porn έχει πάρει πολλές φορές αναβολή, ωστόσο σήμερα 27/3 έφτασε η ημέρα που το ροζ βίντεο στο αυτοκίνητο θα προβαλλόταν μέσα στη δικαστική αίθουσα μπροστά σε δικαστές, ενόρκους και δικηγόρους, ώστε να αποδειχθεί πως το βίντεο γυρίστηκε χωρίς τη θέλησή της και με τους 2 κατηγορούμενους να γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν.

Η στάση των 2 ανδρών είναι μια: Ο πρωταγωνιστής του βίντεο δηλώνει αθώος και πως δεν κατάλαβε πως τους τραβούσαν βίντεο την ώρα της ερωτικής πράξης, δηλώνοντας και ο ίδιος θύμα, αφού και το δικό του πρόσωπο έχει εκτεθεί. Από την άλλη, ο άνδρας που φέρεται πως έχει γυρίσει το βίντεο δηλώνει πως δεν ήταν καν στο σημείο εκείνο την ώρα της πράξης. Μάλιστα, με τη σειρά τους έχουν μηνύσει την Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη

Αυτή τη στιγμή, αυτό που περιμένουν όλοι είναι η ολοκλήρωση της δίκης και την απόφαση του δικαστηρίου.

Να αναφέρουμε επίσης, πως πριν από λίγες ημέρες, ο δικηγόρος ενός εκ των δυο κατηγορουμένων αποκάλυψε την ύπαρξη ενός δεύτερου βίντεο με άλλον άνδρα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Το πρώτο βίντεο που είχε ανεβάσει και είχε μιλήσει για το ροζ βίντεο:

«Καλοκαίρι, ήμουν σε beach party, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση», «το παιδί με το οποίο συνευρίσκομαι στο συγκεκριμένο βιντεάκι είναι κάποιος που γνωρίζω από τα 18 μου. Συνεργαζόμουν, δουλεύουμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες και μάλιστα ήμασταν μια παρέα κι εκείνη τη μέρα», ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες μου από εκείνο το βράδυ, στις οποίες κοιμάμαι μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι με φωτογραφίζει κάποιος», αναφέρει επίσης.