Απόψε, στη σειρά, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, η Μελισσάνθη εξαφανίζεται, η Ιουλία σοκάρεται από την απόφαση των πεθερικών της, η Ασπασία υποκύπτει στον Στέλιο, η Πολυξένη συστήνει τον Πασχάλη στον Κωνσταντίνο και η Μαγδαληνή μαθαίνει όλη την αλήθεια για τους Σκλαβοδήμους από τη Τζένη.

Οι 5 ηρωίδες μας, η Μελισσάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή, έχουν φύγει από το σπίτι δίπλα στο ποτάμι κι έχουν ακολουθήσει τα όνειρά τους, μακριά από την προστασία της μητέρας τους, Θεοδώρας. Έχοντας χτίσει τις ζωές που ονειρεύονταν από μικρές ή τουλάχιστον νόμιζαν πως ονειρεύονταν, έρχονται αντιμέτωπες με τις επιλογές τους και τις συνέπειες των αποφάσεων τους. Η σειρά είναι βασισμένη στο εμβληματικό best – seller της Λένας Μαντά.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του ALPHA, Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι

43ο Επεισόδιο

Το φιλί με τον Στέλιο αφήνει την Ασπασία βαθιά ταραγμένη, όμως εκείνη προσπαθεί να το βάλει στην άκρη και ρίχνεται με πείσμα στη δουλειά στα «Νούφαρα». Την ίδια ώρα, η ξαφνική εξαφάνιση της Μελισσάνθης αναστατώνει τον Απόστολο που τη ψάχνει απεγνωσμένα, ενώ η ίδια, περιπλανώμενη μόνη, βρίσκει απρόσμενη παρηγοριά σε μια συνάντηση από το παρελθόν.

Η επιστροφή της φέρνει μια εύθραυστη ηρεμία, χωρίς όμως να λύνει όσα τους βαραίνουν. Στο μεταξύ, η Ιουλία αντιμετωπίζει με δυσπιστία την αιφνίδια απόφαση των πεθερικών της να φύγουν, ενώ η Ευανθία, πιεσμένη μετά την αντιπαράθεση με τη Μαριέττα, δυσκολεύεται να κρατήσει τις ισορροπίες. Η Πολυξένη συνεχίζει εντατικά τις πρόβες της, με τον Ηλία να μην κρύβει το ενδιαφέρον του, ενώ η Μαγδαληνή περνά χρόνο με τον Οδυσσέα, με την ένταση στο σπίτι να παραμένει υπόγεια.