Το καθιερωμένο party του Eurovisionfun πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 10/2 και ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν και ο Good Job Nicky, ο οποίος συνοδευόταν από την σύντροφό του.
Μπήκε από την πίσω πόρτα ο Good Job Nicky
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα στην εκπομπή Buongiorno, από τους πρώτους που έφτασε στο party ήταν ο Good Job Nicky με την σύντροφό του – δείτε εδώ ποια είναι.
Όταν ο νεαρός τραγουδιστής είδε τις τηλεοπτικές κάμερες, θέλησε να τις αποφύγει αλλάζοντας πορεία και μπαίνοντας στο μαγαζί από την πίσω πόρτα. «Μόλις μάς είδε, έφυγε από την άλλη πλευρά. Έστριψε… Συνοδευόταν από τη σύντροφό του, δεν ήθελε να μας μιλήσει και κάπως τον φυγάδευσαν πίσω από τα κτήρια», μετέφερε ο δημοσιογράφος.

Eurovision: Επιστολή για απόσυρση του «Jalla» της Κύπρου – «Άστους να λαλούν» λέει η Antigoni
Όλες οι λεπτομέρειες του αποψινού Α’ Ημιτελικού
Σήμερα Τετάρτη 11/2 θα προβληθεί ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision. Η εκπομπή Sing for Greece θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ στις 21:00 το βράδυ και οι πρώτες υποψήφιοι θα ανέβουν στη σκηνή διεκδικώντας μια θέση στον τελικό.
«Τρεις ξεχωριστές βραδιές, γεμάτες τραγούδι, ρυθμό και εορταστική ατμόσφαιρα, με παρουσιαστές τον Γιώργο Καπουτζίδη, την Μπέττυ Μαγγίρα και την Κατερίνα Βρανά, συνθέτουν το show της ΕΡΤ «Sing for Greece – Εθνικός Τελικός 2026», από το οποίο θα αναδειχθεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision» αναφέρει μεταξύ άλλων η ΕΡΤ.
Μετά και τον Β Ημιτελικό την Παρασκευή 15/2, θα ακολουθήσει ο τελικός την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου. Το νικητήριο τραγούδι θα αναδειχθεί από τον συνδυασμό της ψηφοφορίας του κοινού (50%), καθώς και δύο κριτικών επιτροπών, μιας ελληνικής (25%) και μιας διεθνούς (25%). Σε περίπτωση ισοβαθμίας, υπερτερεί η ψήφος του κοινού.

Eurovision 2026 – Κύπρος: Θύελλα αντιδράσεων για το video clip του «Jalla» – Αφαιρούνται σκηνές
- «The Other Side», Alexandra Sieti – ΦΑΒΟΡΙ
- «Drop It», THE Astrolabe
- «Aphrodite», Desi G
- «Ferto», Akylas – ΦΑΒΟΡΙ
- «Paréa», Evangelia- ΦΑΒΟΡΙ
- «2nd Chance», Παναγιώτης Τσακαλάκος
- «Slipping Away», Niya
- «Χάνομαι», Marseaux – ΦΑΒΟΡΙ
- «Άλμα», Rosanna Mailan
- «Europa», STEFI
- «The Songwriter», Revery
- «Chaos», Dinamiss – ΦΑΒΟΡΙ
- «YOU & I», STYLIANOS
- «Χίλια Κομμάτια», Spheyiaa


">
">
">
">
">
">
">