Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ της Τετάρτης (12/11) στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τραβώντας τα βλέμματα όλων.
Η νέα πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague, αποδεικνύοντας ότι έχει ήδη μπει για τα καλά στο πνεύμα της ελληνικής καθημερινότητας και, φυσικά, της μπασκετικής μας κουλτούρας.

Δείτε επίσης: Κίμπερλι Γκιλφόιλ – Όσα έγιναν στη λαμπερή δεξίωση στο Jefferson House: Αργυρός και Νίκα ανάμεσα στους καλεσμένους
Δίπλα στους Αγγελόπουλους η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ εντυπωσίασε με την παρουσία της, με τον φακό να τη συναντά στα επίσημα του ΣΕΦ, πλάι στους ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η παρουσία της Αμερικανίδας διπλωμάτισσας στο ΣΕΦ δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τα δημοσιογραφικά φλας, που απαθανάτισαν την ίδια χαμογελαστή και χαλαρή να παρακολουθεί τον αγώνα και να χαιρετάει τον φακό. Από πίσω της στις εξέδρες βρέθηκε και ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος, ιδιοκτήτης της εταιρείας «ΑρρένΑ», ο μεγάλος χορηγός της ερυθρόλευκης ΚΑΕ που είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Ιούλιο.

Η νέα πρέσβης δείχνει ότι δεν περιορίζεται μόνο στις διπλωματικές αίθουσες, αλλά γνωρίζει και πώς να «παίζει μπάλα» στις δημόσιες εμφανίσεις της. Ειδικά αυτή τη βραδι, το ΣΕΦ είχε τη δική του… λάμψη!



">
">
">
">
">
">
">