Μεγάλη συζήτηση έχει δημιουργηθεί γύρω από την επίσκεψη του Βασίλη Μπισμπίκη στον Πάνο Ρούτσι, ο οποίος κάνει απεργία πείνας έξω από τη βουλή ζητώντας να γίνει η εκταφή του παιδιού του που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, ώστε να μάθει τα πραγματικά αίτια θανάτου του, καθώς ο ηθοποιός δήλωσε πως τον κάλεσαν για να πάει εκεί, ενώ η σύζυγος του Πάνου Ρούτσι αποκάλυψε πως ούτε η ίδια αλλά ούτε και ο σύζυγός της τον κάλεσανδείτε εδώ.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε και στην εκπομπή του MEGA, Buogiorno, το πρωί της Δευτέρας 6 Οκτωβρίου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεσπά εναντίον του Βασίλη Μπισμπίκη, λέγοντας πως πήγε να «ξεπλύνει» όλα όσα συνέβησαν με το τροχαίο του στη Φιλοθέη, και την Φαίη Σκορδά να τονίζει πως βρωμίζει έναν ιερό σκοπό με αυτό τον τρόπο.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Φαίης Σκορδά για την συνάντηση Μπισμπίκη – Ρούτσι

«Σαν εικόνα είναι αναμενόμενη. Αν το έβλεπες πριν από δέκα μέρες δεν θα έκανε εντύπωση. Το θέμα είναι, όμως, ότι μετά έγιναν κάποιες δηλώσεις που τα μπέρδεψαν τα πράγματα και τα βρώμισαν τα πράγματα για εμένα! Τα βρώμισαν και δεν ξέρεις τώρα πώς να κρατήσεις τις ισορροπίες», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε τότε με έντονο ύφος: «Πριν τις δηλώσεις ήταν βρώμικα τα πράγματα, να μου το επιτρέψεις. Οι δηλώσεις τα κάνουν πιο βρώμικα. Το είπες κι εσύ με έναν έμμεσο τρόπο. Πριν δέκα μέρες, δεν θα ενοχλούσαν κανέναν. Όταν όμως συμβαίνει ένα γεγονός και στηλιτεύεται το γεγονός από τα μέσα, με τον τρόπο που στηλιτεύεται… Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το γεγονός. Έχω πρόβλημα με το πώς καλύφθηκε και όταν μας κούνησε το δάχτυλο… Από εκεί αρχίζει εμένα το πρόβλημά μου.

Γίνεται, λοιπόν, αυτό το ολίσθημα, που το να είσαι όπως είσαι και να τρακάρεις είναι ανθρώπινο λάθος αλλά μπορείς να το λύσεις, αλλά το να το λύνεις με αυτό τον τρόπο και να κουνάς και το δάχτυλο είναι το πρώτο φάουλ. Το δεύτερο που είναι και το μεγαλύτερο, είναι να βλέπεις την ιστορία και την ευαισθησία όλου του κόσμου που σε κατηγορεί γι’ αυτό, γύρω από τον Ρούτσι σαν πλυντήριο… Να ξεπλύνεις αυτό το ολισθηρό που έκανες, είναι ανεπίτρεπτο. Είναι πλυντήριο! Είναι ξέπλυμα, είναι πλυντήριο! Είναι λάθος! Τον συμβουλεύουν λανθασμένα».

«Δεν ήξερε ο Μπισμπίκης ότι αν πάει εκεί θα παίξουν τις δηλώσεις και τα πλάνα; Και ότι θα γίνει ντόρος και αναπαραγωγή και αυτό το ιερό θα βρωμίσει και θα πάει αλλού; Μπορεί να το έκανε αυθόρμητα, η στιγμή του όμως που είναι συναισθηματικά φορτισμένη, δεν μπορεί να πηγαίνει σε άλλα πράγματα. γιατί αυτό πηγαίνει κάπου αλλού… δεν το σκέφτηκε;», κατέληξε η παρουσιάστρια.