Ο Λάμπρος Κωνταντάρας μπήκε στη συζήτηση γύρω από το περιστατικό του Βασίλη Μπισμπίκη με ξεκάθαρο μήνυμα: πρώτα ακούστε, μετά κρίνετε.
Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε την απορία του για τον τρόπο που κάποιοι ήδη έχουν «καταδικάσει» δημόσια τον Βασίλη Μπισμπίκη, πριν καν ακούσουν ολόκληρη την αλήθεια.
Δείτε επίσης: Μπισμπίκης: Η αστυνομία χτύπησε το κουδούνι του και απάντησαν δύο άγνωστες γυναίκες – Συστήθηκαν ως… «κόρες» του
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον Βασίλη Μπισμπίκη
«Εντωμεταξύ καποιοι δίκασαν τον Μπισμπικη πριν καν ακούσουν τι εχει να πει και πριν μάθουμε ολη την αλήθεια. Έχουμε φτασει στο σημείο, ΕΠΕΙΔΗ κάποιος είναι αναγνωρίσιμος, να θεωρούμε θεσφατο ότι έκανε μαλακία και θα πέσει στα μαλακά. Πρώτα να ακούμε, μετά να κρίνουμε. Και όχι δεν είναι φίλος μου ο Μπισμπίκης. Αν αποδειχθεί το χειρότερο σενάριο, τότε του ορμάμε όλοι μαζί. Αλλά μη γίνεστε ζουγκλα χωρίς στοιχεία», έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Instagram.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλύψεις», και στην Ελένη Καρανικόλα, ο Βασίλης Μπισμπίκης δήλωσε: «Ήμουν νηφάλιος, δεν είχα πιει, δεν εγκατέλειψα το σημείο, άφησα χαρτί, κάλεσα και τo ΑΤ Φιλοθέης. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψε ότι τράκαρα 20 αυτοκίνητα. Εκείνη την ώρα γλίστρησε το αυτοκίνητο, όχι το τιμόνι. Δεν προσπάθησα να κρύψω κάτι, το αυτοκίνητό μου ήταν σταθμευμένο έξω από το στούντιο. Πριν εμφανιστώ σε εκπομπή, είχα ειδοποιήσει και ήρθε η ασφαλιστική. Την επόμενη μέρα με κάλεσε η τροχαία».
Ο ηθοποιός επιμένει πως η αντίδρασή του ήταν υπεύθυνη, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι δεν επιδίωξε να αποφύγει τις συνέπειες, ενώ η υπόθεση πλέον αναμένεται να εκδικαστεί στο πλαίσιο του Αυτόφωρου.


">
">
">
">
">
">
">