Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Buongiorno του MEGA, Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής στο OPEN μαζί με την Ιωάννα Μαλέσκου, Ραντεβού το ΣΚ – δείτε εδώ απόσπασμα.– ενώ, έκανε μια συγκινητική αναφορά στον πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα, ο οποίος δεν είναι πλέον στη ζωή, με αποτέλεσμα να κάνει την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά να δακρύσει.
Για όσους δεν γνωρίζουν ο σπουδαίος δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή πριν από ένα μήνα μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπιζε ενώ ο γιος του, έχει μιλήσει στο παρελθόν για το βαρύ πένθος βιώνει – δείτε εδώ την συνέντευξή του στο Πρωινό. Η κηδεία του μάλιστα πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, την Κυριακή 24 Αυγούστου – δείτε τις σπαρακτικές εικόνες.
Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα
Αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μιλώντας στην δημοσιογράφο της εκπομπής μίλησε για την πρεμιέρα της εκπομπής του, λέγοντας χαρακτηριστικά σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης: «Πήγαμε καλύτερα από ό,τι είχαμε υπολογίσει στα νούμερα, είτε πάμε 5 είτε 15 το θέμα είναι ότι κάναμε καλή εκπομπή».
Ενώ, σχετικά με τα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την παρουσίαστη της εκπομπής Όπου υπάρχει Ελλάδα – δείτε εδώ τι έχει συμβεί – σχολίασε: «Δεν έχω δει την εκπομπή, δεν θεωρώ ότι έχει δημοσιογραφική χροιά, αν έχει, κακώς τον βάλανε, αν δεν έχει, καλά κάνουν».
Τότε, όταν ερωτήθηκε για τον πατέρα του, με μεγάλη συγκίνηση είπε: «Είμαι πολύ τυχερός που έχω δίπλα μου τόσο καλούς φίλους, και οι τρεις μας πλέον δεν έχουμε πατέρα. Είναι η πρώτη φορά που δεν μου έστειλε ο πατέρας μου μήνυμα στην πρεμιέρα. Η Φαίη… μισό λεπτό (σ.σ. σταμάτησε για να σκουπήσει τα δάκρυα του), ήταν στο άλλη άκρη της γης και μου έστειλε στεφάνι. Την ευχαριστώ πολύ, και τα παιδιά από εκεί και τον Ουγγαρέζο για διάφορους λόγους».
Αυτά τα λόγια ήταν αρκετά για να συγκινήσουν την Φαίη Σκορδά, η οποία φανερά αναστατωμένη είπε: «Δεν το περίμενα και εγώ τώρα… ο Λάμπρος είναι πολύ ευαίσθητος», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει επίσης συγκινημένος: «Δεν του το έχω πει από κοντά αλλά δεν το δείχνει πόσο ευαίσθητος είναι».
Η συγκινητική ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον πατερά του μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του

Μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, όπως ήταν λογικό, έλαβε πολλές ευχές και μηνύματα που τους εύχονταν «καλή αρχή», ωστόσο, εκείνος, ένα ήταν το μήνυμα που περίμενε με λαχτάρα να λάβει, ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ… δεν είναι άλλο από του πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα, με τον ίδιο να κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας:
«Η πρώτη πρεμιέρα χωρίς μήνυμά σου. Πρέπει να κοίταξα το κινητό μου 20 φορές, με την αγωνία τί θα μου γράψεις. Θα προσπαθήσω να κόψω τα “εεε” και να δώσω ταχύτητα», έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ, με τον ίδιο να προσθέτει το μήνυμα που του είχε στείλει ο μπαμπάς του στην καλοκαιρινή του πρεμιέρα: «Άντε με το καλό. Κούκλος. Κόψε τα “εεεε” και δώσε λίγη ταχύτητα. Καλή επιτυχία σε όλους. Φιλάκια».


">
">
">
">
">
">
">