Η Μαρίνα Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις πρόσφατες αντιδράσεις που προκάλεσε η σκηνική της παρουσία. Η ίδια τόνισε με σαφήνεια ότι δεν πρόκειται να σταματήσει ή να κατακρίνει τις αντιδράσεις, τις οποίες χαρακτήρισε σεξιστικές.
Θυμίζουμε πως η Μαρίνα Σπανού, η οποία είχε συνήθως πιο διακριτική σκηνική παρουσία, πρόσφατα έσπασε τα νερά της έντεχνης σκηνής και βούτηξε στα βαθιά της pop. Σε πρόσφατη sold out συναυλία της τραγούδησε κομμάτια Lady Gaga και Michael Jackson, ενώ συνοδεύτηκε από χορευτικό και μπαλέτο – κάτι ασυνήθιστο για τη συνήθως διακριτική σκηνική της παρουσία.
Δείτε επίσης: Μαρίνα Σπανού: Απαντά στα hate comments μετά τα ποπ τραγούδια στην τελευταία της συναυλία
Οι αντιδράσεις για την εμφάνιση που έκανε η Μαρίνα Σπανού και η νέα της απάντηση
Το αποτέλεσμα ήταν μια θύελλα επικριτικών σχολίων στα social media, με σχόλια όπως: «Η φασαία final boss που θέλει να γίνει pop star», «Άλλη Ζουγανέλη μας βρήκε», «Αχταρμάς λέγεται αυτό», αλλά και πιο προσωπικές επιθέσεις. Η Μαρίνα Σπανού τότε είχε υπερασπιστεί την κίνησή της, εξηγώντας ότι ο χορός μπήκε στη ζωή της πριν από το τραγούδι και τη μουσική και ότι δεν της αρέσουν οι ταμπέλες.
Την ίδια στάση κράτησε και τώρα, περνώντας στην αντεπίθεση. Όπως δήλωσε, οι εν λόγω αντιδράσεις προέρχονται από ανθρώπους που δεν μπορούν να βλέπουν μια γυναίκα να πρωταγωνιστεί στη σκηνή, αντί να κάθεται πίσω από ένα μικρόφωνο.
«Ενοχλεί η γυναίκα -και πόσο μάλλον η μικρή γυναίκα- που έχει το θάρρος ή το θράσος να κινηθεί και να σαρώσει τη σκηνή σαν να της ανήκει. Αυτό γενικά δέχεται κριτική, ενώ υπάρχουν αξιόλογες γυναίκες, της ηλικίας μου και μεγαλύτερες, που αποφασίζουν να βγάλουν το ρημάδι το μικρόφωνο από το stand και να κυκλοφορήσουν, να σεληνιαστούν. Αυτό ενοχλεί. Όσο θα ενοχλεί, θα είμαστε εμείς απέναντι και θα το λέμε. Σαφώς είναι σεξιστικό, εννοείται», δήλωσε η Μαρίνα Σπανού στο Στούντιο 4 μεταξύ άλλων.



">
">
">
">
">
">
">