Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Γιάννη Αρτόπουλου, στενού συνεργάτη του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό, κοντά στα Γρεβενά. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο 2 Αυγούστου, ενώ ο 51χρονος βρισκόταν καθ’ οδόν για την Πρέβεζα, όπου το ίδιο βράδυ ήταν προγραμματισμένη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συγκινεί με το μήνυμα για τον θάνατο του συνεργάτη του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, βαθιά συγκλονισμένος από την απώλεια, έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως η αποψινή συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αλλά θα είναι αφιερωμένη στον συνεργάτη του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ως ένδειξη τιμής και σεβασμού.

«Απόψε δεν τραγουδάμε απλώς. Τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου που χάθηκε καθ’ οδόν για να στηρίξει αυτή τη συναυλία, του Γιάννη. Μαζί με την παραγωγή, την εταιρεία ήχους και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτή τη βραδιά, μιλήσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα και αποφασίσαμε πως απόψε θα εργαστούμε ενωμένοι για τον Γιάννη.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του. Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, έχουμε δεσμευτεί, παραγωγοί, τεχνικοί, καλλιτέχνες, να προσφέρουμε στήριξη στην οικογένεια του Γιάννη. Γιατί πίσω από κάθε φως, κάθε ήχο και κάθε νότα, υπάρχουν άνθρωποι. Και εμείς δεν το ξεχνάμε», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Αργυρός: Αναβλήθηκε η συναυλία του στην Πρέβεζα – Σκοτώθηκε μέλος της τεχνικής ομάδας της παραγωγής

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το φορτηγάκι που μετέφερε επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμό και στο οποίο επέβαιναν ο Αρτόπουλος και ένας ακόμη 21χρονος συνεργάτης του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα προστατευτικά στηθαία, στην περιοχή «Στράτα».

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός – ο Γιάννης Αρτόπουλος – να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο συνοδηγός του τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου νοσηλεύεται.

Ο Γιάννης Αρτόπουλος
Ο Γιάννης Αρτόπουλος

Η είδηση του θανάτου του έμπειρου ηχολήπτη βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Κωνσταντίνου Αργύρου, καθώς ο Γιάννης Αρτόπουλος αποτελούσε βασικό μέλος της παραγωγικής του ομάδας, συνοδεύοντάς τον σε πολλές από τις μεγάλες του εμφανίσεις.