Στο κανάλι του Raw House στο YouTube, επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με διάθεση να μιλήσει έξω απ’ τα δόντια.

Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε σε «καυτές» ερωτήσεις, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Θυμήθηκε, μάλιστα, ένα περιστατικό που τον είχε εξοργίσει, όταν δημοσιογράφος ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση.

Δείτε επίσης: Άρια Καλύβα για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Εμένα μου αρέσουν οι τετραπέρατοι όχι οι τετρακέφαλοι»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την «παράλληλη σχέση» με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Δεν θα καλούσα ποτέ κάποιον δημοσιογράφο από πάνελ που με έχει βρίσει. Για να μπω σε διαδικασία να μιλήσω για κάποιον, σίγουρα έχει μιλήσει αυτός για μένα πριν. Είχα αντιπαραθέσεις με διάφορους πεθαμένους, τους έχω αναστήσει, μην τους ξαναπιάνω για να βγαίνουν από το χρονοντούλαπο…», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ρίχνοντας τα καρφιά του.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, δημοσιογράφος με ψευδώνυμο είχε κάνει τηλεφωνική παρέμβαση, ισχυριζόμενος ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος διατηρούσε κρυφή σχέση, ενώ παράλληλα ήταν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Σηκώθηκα το πρωί με κάτι αγκωνιές. Μου λέει “άνοιξε την τηλεόραση, δες τι γράφουν για εμάς!” Και είναι ένας δημοσιογράφος με ψεύτικο όνομα και λέει ότι ο Βασάλος έχει παράλληλη σχέση. Ούτε καν το μάζεψαν μετά», αποκάλυψε.

«Οι δημοσιογράφοι έχουν άλλη αντιμετώπιση σε ανθρώπους που ηγούνται εκπομπών και άλλη σε ανθρώπους από reality. Εγώ δεν θα πάρω ποτέ δική μου εκπομπή, οπότε έλα να σε γ… Εμείς τρώμε όλο το σκ@το, εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα σ’ εμάς», σημείωσε χωρίς περιστροφές.

Τι είχε συμβεί τότε

Η Βρισηίδα Ανδριώτου με μαγιό

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το περιστατικό είχε λάβει χώρα το 2018 στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» της Κατερίνας Καινούργιου. Η κοπέλα που φερόταν τότε να είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, κάτι που διέψευσε εκείνη ωστόσο και μάλιστα είχε στείλει εξώδικο στην εκπομπή. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε κάνει λόγο για σοβαρή προσβολή τριών προσώπων και είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα κινηθούν νομικά.