Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αυτή που φανταζόταν από μικρή, την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Έχει μπει στο ένατο μήνα και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει – δείτε εδώ – απολαμβάνει την κάθε στιγμή και την κάθε κλωτσιά στην κοιλίτσα της και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στα χέρια της το μωράκι της.

Μέχρι να συμβεί αυτό, ωστόσο, κάνει διάφορες σκέψεις για το πώς έχουν έρθει τα πράγματα και οι καταστάσεις στη ζωή της και αισθάνεται απόλυτη ευγνωμοσύνη. Μάλιστα, την Παρασκευή 4 Ιουλίου, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τον εαυτό της πριν από ένα χρόνο ακριβώς και πώς είναι σήμερα, θέλησε να εκφράσει την χαρά της για όσα έζησε, τονίζοντας πως δεν θα άλλαζε τίποτα σε αυτό το ταξίδι που την έφερε στην αγκαλιά του Γρηγόρη Μόργκαν και οι δυο τους τώρα έχουν μία υπέροχη οικογένεια.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και το σχόλιο του Γρηγόρη Μόργκαν

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα διάλεγα.
Τον ίδιο δρόμο. Τον ίδιο άνθρωπο. Τις ίδιες αγκαλιές. Τις ίδιες χαρές & δυσκολίες.
Γιατί όλα μας έφεραν εδώ.
Και εδώ… είναι το πιο σωστό μου μέρος. Μαζί σου @morgan.grigoris
🔗», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Το σχόλιό του κάτω από αυτή την ανάρτηση άφησε και ο καλός της, πέρα από τους διαδικτυακούς της φίλους που “έλιωσαν”. «My sweet babies 🤰👶❤️», σημείωσε ο Γρηγόρης Μόργκαν και η ίδια του απάντησε με emoji.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Μόργκαν στην ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τρίτη 1 Ιουλίου, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή το ότι μέσα σε αυτόν τον μήνα θα φέρει στον κόσμο το παιδί της.

«Η πιο όμορφη περιπέτεια. Έρχεται η χαρά και το φως. Ο πιο ωραίος Ιούλιος της ζωής μας. Καλό μήνα», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλάβανη στην ανάρτησή της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανάρτηση