Ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σήμερα Δευτέρα 26/5, ασχολήθηκε με τον τελικό του Final Four της Euroleague, όπου η Μονακό με προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη έπαιξαν με την Φενερμπαχτσέ και έχασαν, βγαίνοντας δεύτεροι.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής λοιπόν, έκανε μια αποκάλυψη για τον προπονητή που πέρασε και από τον Ολυμπιακό και άφησε ιστορία με την πορεία του.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Βασίλη Σπανούλη

Δείτε επίσης: Φωτογραφίες το σπίτι που μένει με την σύζυγό του και τα 6 παιδιά τους στα Νότια Προάστια

«Έχουμε φιλική σχέση με τον Βασίλη και είναι κοντά τα σπίτια μας, μένει στο 1 λεπτό από πάνω μου. Πάμε και για καφέ στη Βουλιαγμένη κτλ. Είναι ένα αξιέπαινο παιδί, που έχει χάσει τον πατέρα του σε μικρή ηλικία. Έχει έναν αδελφό που κι αυτός ασχολείται με το μπάσκετ, μία μάνα που δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ. Επέλεξε να είναι «μπαμπατζάνα» που λέμε στη Λάρισα, που αφιερώθηκε στα παιδιά της. Πρόκειται για ένα φοβερό success story ενός πολύ άξιου ανθρώπου και μακάρι να έχει πολλές επιτυχίες με όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος και τον επιθυμεί κι αυτή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Ολυμπία Χοψονίδου στο πλευρό του στον τελικό της Euroleague

Ο Βασίλης Σπανούλης έζησε μια μοναδική ημέρα, χθες Κυριακή 25/5 καθώς με την Μονακό έφτασε στον τελικό του Final Four της Euroleague και έπαιξε ενάντια στη Φενέρμπαχτσε. Μπορεί να έχασε, ωστόσο, στα πρώτα χρόνια της προπονητικής του καριέρας, έφτασε πολύ ψηλά.

Στο πλευρό του για να τον στηρίξει ήταν η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, με την οποία είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν 6 παιδιά. Το πρώην μοντέλο κράτησε χαμηλό προφίλ και κάθισε στις πρώτες εξέδρες του γηπέδου, ανάμεσα στο πλήθος.

Η Ολυμπία Χοψονίδου στο Final Four
KLODIAN LATO / EUROKINISSI – FINAL-4 ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ / ΤΕΛΙΚΟΣ

Απλή και εντυπωσιακή, όπως πάντα, είχε στο πλευρό της τους δυο μεγάλους τους γιους, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα με αγωνία.