Ο Κωνσταντίνος, καρπός του γάμου του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Μητσοτάκη, γιόρτασε την ονομαστική του εορτή λίγες μέρες μετά από μια πολύ σημαντική στιγμή: την αποφοίτησή του από το Georgetown University στην Ουάσινγκτον, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του πάνω στη Διεθνή Ασφάλεια.

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του ταξίδεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να βρίσκονται στο πλευρό του γιου τους στην τελετή αποφοίτησης, ενώ ο ίδιος ο Κωνσταντίνος ανέβασε φωτογραφία από τη μεγάλη στιγμή στα social media, ευχαριστώντας τους γονείς του για την παρουσία και τη στήριξή τους.

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Χρόνια πολλά αγάπη μου» – Η τρυφερή ευχή στον γιο της Κωνσταντίνο

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γιορτάζει και η μητέρα του στέλνει τις πιο γλυκές ευχές

Ονομαστική εορτή και μεταπτυχιακή αποφοίτηση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που είχε κάθε λόγο να χαμογελά αυτές τις μέρες. Η μητέρα του, Μαρέβα Μητσοτάκη, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας: «Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Μαρέβα Μητσοτάκη εύχεται σε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ – Στο πλευρό του οι γονείς του (φωτογραφία)

Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει τρία παιδιά, τη Σοφία, τη Δάφνη και τον Κωνσταντίνο, και παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, δεν παραλείπουν ποτέ να δίνουν το παρών σε σημαντικές προσωπικές στιγμές τους. Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου, αυτές οι μέρες σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες, για τον ίδιο και για όλη την οικογένεια.