Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, την Κυριακή των Βαΐων, 13 Απριλίου, στις 08:50 το πρωί, θα βρίσκεται στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita», όπου θα μιλήσει για το πένθος, όπως έγινε γνωστό από το trailer που κυκλοφόρησε, όπου ακούγεται να λέει: «Το πένθος δεν τελειώνει, θα το φέρεις… Επιλέγεις να είναι δύναμη ή αδυναμία σου».
Το trailer αυτό το έπαιξαν και την Παρασκευή 11/4 στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, ενώ παρουσίασαν και ένα απόσπασμα από την συνέντευξη, κατά την οποία εξομολογείται για την απώλεια των γονιών του και αυτό που τον στενοχωρεί περισσότερο απ’ όλα όταν σκέφτεται πως δεν τους έχει στο πλευρό του.
Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την απώλεια των γονιών του
«Ένιωθα ενοχές, αυτή την έντονη αγωνία του αν τα έκανα σωστά, αν πρόλαβαν να δουν πράγματα. Ας πούμε, είχα πάντα την ενοχή ότι δεν με είδαν να κάνω οικογένεια, ενώ το ήθελαν και μου το έλεγαν. Από την άλλη, βέβαια, σκεφτόμουν ότι αν είχα βρει έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν ήταν ο ιδανικός για μένα και ήμουν στην υπόλοιπη μου ζωή δυστυχισμένος ή πολύ χειρότερα ένα παιδί να ήταν δυστυχισμένο, ίσως να ήταν καλύτερα που δεν το είδαν.
Επίσης, από τα πρώτα είναι το τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά εγώ για να μπορούσα να τους είχα χαρίσει έστω και λίγους μήνες ζωής. Αν έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου. Οπότε ήταν περισσότερο ενοχές, σκέψεις, πάρα πολλές νύχτες αϋπνίας. Ακόμα και τώρα πια, μετά από έξι χρόνια, έχω πρόβλημα, όταν τελειώνει ο βαθύς ύπνος αν πήρα μια τροχιά ζωής που εκείνους δεν θα τους χαροποιεί και τώρα που με βλέπουν δεν θα είναι καλά με αυτό», λέει χαρακτηριστικά.
Και μετά την προβολή ο ίδιος, συγκινημένος και σκεπτικός, επισήμανε: «Δεν θα ήταν νομίζω πολύ καλά με αυτό που βλέπουν τώρα… Για την προσωπική μου ζωή. Θα είχαν φρικάρει. Αλλά νομίζω σε όλα τα άλλα θα ήταν οκ…» – δείτε εδώ τη μόνη σύντροφό του που γνώρισε η μητέρα του.



">
">
">
">
">
">
">