Αίτημα φέρεται να υποβλήθηκε από την πλευρά του Μαξίμου (και όχι του… οικοδομήματος), ζητώντας από τον ιδιοκτήτη της Alter Ego να τελειώνει με τρεις «ενοχλητικούς» του Mega: την Ράνια Τζίμα, τον Λάκη Λαζόπουλο και την Αναστασία Γιάμαλη, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr
Τρεις παρουσίες που, ομολογουμένως, δεν χαρίζονται. Η Τζίμα κρατάει σταθερά την pole position στο δελτίο ειδήσεων, ο Λαζόπουλος επέστρεψε πιο αιχμηρός από ποτέ στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και η Γιάμαλη έχει γίνει talk of the town με τα σχόλια της για πολιτικά και κοινωνικά θέματα. Αν έπρεπε να βγει κουίζ «ποιοι ενοχλούν την κυβέρνηση», αυτοί οι τρεις θα έπιαναν το βάθρο.
Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: Η αντίδραση μετά το δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι το Μαξίμου ζητά την απομάκρυνσή του από το Mega

Πώς απάντησε ο πρόεδρος του MEGA, Βαγγέλης Μαρινάκης
Όμως –κι εδώ το πράγμα αποκτά άλλο ενδιαφέρον– καθώς σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρόεδρος του MEGA, Βαγγέλης Μαρινάκης, φρόντισε να ρίξει ακύρωση επιπέδου «δεν κατάλαβα καν την ερώτηση». Όχι μόνο δεν απομακρύνθηκαν οι τρεις δημοσιογράφοι, αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι να κάνουν αυτό που ξέρουν: να μιλάνε εκεί που οι άλλοι ψιθυρίζουν.

Όσοι γνωρίζουν τα τηλεοπτικά και πολιτικά παρασκήνια, λένε ότι το όλο σκηνικό συνδέεται με μια πιο πρόσφατη εξέλιξη (όχι ακόμα γνωστή, αλλά σιγοψήνεται), και όχι μόνο με την κλασική –απύθμενη– πολιτική ανασφάλεια. Μέχρι να βγάλει ο καπνός φωτιά, ένα είναι σίγουρο: όποιος προσπαθεί να κόψει φωνές που ενοχλούν, κινδυνεύει να του μείνει η τηλεόραση… στο mute.


">
">
">
">
">
">
">