Μπορεί ο Άγης να απάτησε τη Μαρίνα, να της φέρθηκε με άσχημο τρόπο και να προσπαθεί να τη διαβάλλει παντού για να την τιμωρήσει, αλλά όταν μαθαίνει πως έχει προχωρήσει στη ζωή της, αλλάζει εντελώς στάση! Το περιοδικό TiVi Σίριαλ αποκαλύπτει αποκλειστικά τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παιχνίδια Εκδίκησης!
Μέχρι πρότινος ο Άγης μισούσε –ή μάλλον δήλωνε ότι μισούσε– τη Μαρίνα και φρόντιζε με την υποστήριξη της Μάγιας και της Βάνας να την εκδικηθεί και να την τιμωρήσει. Διέδιδε ψεύτικες φήμες εναντίον της, ενώ έφτασε μέχρι και στο σημείο να της κάνει ζημιά ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όλα αυτά μέχρι που ανακαλύπτει πως η ίδια έχει βρει ξανά τον έρωτα.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Άγης αλλάζει και θα προσπαθήσει, όπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια, να γυρίσει στην προηγούμενη ζωή του, όπου είχε… και τη σύζυγο και την ερωμένη ταυτόχρονα. Και όχι γιατί αγαπάει τη Μαρίνα περισσότερο από τη Μάγια αλλά γιατί θίχτηκε ο ανδρικός εγωισμός του και θέλει να τον αποκαταστήσει.
Δείτε επίσης: Παιχνίδια εκδίκησης: Μαρίνα και Χρήστος κάνουν έρωτα!
Παιχνίδια Εκδίκησης: Ο Διονύσης χωρίζει τους δύο άντρες

Στην αρχή ο Αγης πίστευε πως ο Χρήστος είναι εκείνος που θέλει τη Μαρίνα, και πως η Μαρίνα δεν θα έφτιαχνε ποτέ τη ζωή της μετά την απιστία που της έκανε εκείνος. Όμως, δεν τα υπολόγιζε καλά και σοκαρισμένος ανακαλύπτει πως η εν διαστάσει σύζυγός του είναι σε σχέση με τον δικηγόρο της. Έτσι, πηγαίνει σπίτι της και απαιτεί να του πει την αλήθεια για την προσωπική της ζωή.
Δείτε επίσης: Άγιος έρωτας: Η Σοφία χτυπάει τη μάνα της – «Είσαι άρρωστη! Θα φροντίσω να πας εκεί που ήσουν!»
Εκείνη προσπαθεί να τον διώξει και τότε ο Άγης την αρπάζει και τη φιλάει! Εκείνη τον σπρώχνει μακριά, τον διώχνει και του ζητάει να μην τολμήσει ποτέ ξανά να κάνει κάτι τέτοιο. Πάνω στον καβγά τους, φτάνει ο Χρήστος εκεί και οι δύο άντρες δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια και να παίξουν ξύλο.
Η Μαρίνα παλεύει να τους χωρίσει και οι φωνές της φτάνουν μέχρι το διαμέρισμα της Κλέλιας και του Διονύση, όπου ο τελευταίος σπεύδει να τους χωρίσει. Ωστόσο, ο Χρήστος κάνει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, αγνοεί τη συγγνώμη του Άγη και παραδέχεται πως τα έχει με τη Μαρίνα.



">
">
">
">
">
">
">