Μία σοκαριστική είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Τετάρτης 26 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή του MEGA, Buongiorno – δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ που αφορά αλλαγές στην εκπομπή. Γνωστή σοπράνο κατήγγειλε τον διευθυντή της χορωδίας της Λυρικής σκηνής για φραστική επίθεση εις βάρος της.
Οι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν, λοιπόν, μαζί της και η ίδια βγήκε σε τηλεφωνική εκπομπή, ώστε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με τον μαέστρο, τονίζοντας πως την απείλησε. Ο λόγος για την Φύλλη Γεωργιάδου. Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως το περιστατικό αυτό δεν συνέβη αυτό το διάστημα, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2024.
Η καταγγελία σοπράνο για τις απειλές του μαέστρου της Λυρικής σκηνής
«Κατήγγειλα το περιστατικό στον οργανισμό, την ανάρμοστης συμπεριφορά του μαέστρου. Για καλή μου τύχη, υπήρξαν μάρτυρες στο περιστατικό. Ο μαέστρος, που είναι ο προϊστάμενος μου στην Λυρική, αναγκάστηκε να ομολογήσει. Η διοίκηση της Λυρικής με κάλεσε σε συνάντηση και μου δήλωσε ότι λυπάται γι΄αυτό που συνέβη, ότι καταδικάζει το περιστατικό και το θεώρει απαράδεκτο. Παρόλα αυτά μου σύστησε να αποσύρω την καταγγελία μου και να αρκεστώ σε προφορική συγγνώμη για να του κλείσουμε το θέμα. Αρνήθηκα, διότι απειλήθηκα ευθέως. Είμαι συμβασιούχος ορισμένου χρόνου και με απείλησε ότι “αν δεν βγάλω τον σκασμό θα φύγω από εδώ”. Από τον μαέστρο απειλήθηκα. Έγινε απρόκλητα η επίθεση! Θεωρώ ότι απειλήθηκα από τον μαέστρο για την συνδικαλιστική μου δράση…», είπε χαρακτηριστικά.
Ποια είναι η Φύλλη Γεωργιάδου
Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, είναι υψίφωνος και γεννήθηκε στην Αθήνα. Μελέτησε βιολοντσέλο και τραγούδι και πήρε δίπλωμα μονωδίας από την τάξη του Γιώργου Ζερβάνου. Επιπλέον, μελέτησε με τους Λυδία Αγγελοπούλου, Γιώργο Παππά, Δέσποινα Κορομάντζου, Νίκο Βασιλείου, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια με τους Χέλμουτ Ρίλλινγκ, Γκένα Ντιμιτρόβα, Άρη Χριστοφέλλη. Έχει λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς τραγουδιού.
Έχει τραγουδήσει στις παραγωγές της Παιδικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ο ελεύθερος σκοπευτής (Αίνχεν), Ο Ορφέας στον Άδη (Ευρυδίκη), Χαίνζελ και Γκρέτελ (Δροσοσταλίδα), καθώς και στην Κάρμεν (Φρασκίτα) στο Φεστιβάλ Αιγαίου. Συμμετείχε ως Ροζίνα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ο κουρέας της Σεβίλλης. Έχει επίσης λάβει μέρος στις παραγωγές της ΕΛΣ Μάκβεθ (Οπτα- σία), Η πονηρή αλεπουδίτσα (Πέπικ), Λόενγκριν (Νεαρός ευγενής). Aπό το 2007 είναι μόνιμο μέλος της Χορωδίας της ΕΛΣ. Επιπλέον, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, καθώς και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.



">
">
">
">
">
">
">