Μια εξομολόγηση γεμάτη αγάπη και συγκίνηση έκανε η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά, μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της, Ανδρέα Κουλουμπή, του άνδρα που σημάδεψε τη ζωή της.
«Μετά την απώλεια του συζύγου μου, δεν φοβάμαι πια τον θάνατο. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ταπεινός και σπουδαίος. Σε όλα μας τα έργα ήταν ο στιχουργός μας, κι έτσι κάθε φορά που ακούω μια παράστασή μας, τον νιώθω ακόμα δίπλα μου», ανέφερε συγκινημένη.
Παρότι η απουσία του είναι μεγάλη, η ηθοποιός δεν σκέφτηκε ποτέ να αποσυρθεί από το θέατρο. «Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να πάρω άδεια από τη δουλειά μου. Το αντίθετο. Θέλω να δουλεύω περισσότερο, για να γεμίζω τις ώρες μου», εξομολογήθηκε.
Δείτε επίσης: Κάρμεν Ρουγγέρη: “Λύγισε” για το θάνατο του συζύγου της – «Η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα»
Πώς γνωρίστηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη με τον σύζυγό της
Η ιστορία αγάπης της Κάρμεν Ρουγγέρη και του συζύγου της ξεκίνησε πριν από 57 χρόνια, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών. «Πήγα σε μια παράσταση και άκουσα κάποιον να ντουμπλάρει τον πρωταγωνιστή. Είπα: “Τι θεϊκή φωνή είναι αυτή;” Από τότε έλεγα σε όλους ότι εγώ έχω ερωτευτεί αυτή τη φωνή», θυμήθηκε.
Χρόνια αργότερα, όταν ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στη Λυρική Σκηνή, ένας άντρας με γυαλιά τη φλέρταρε – κάτι που της κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον. «Τότε υπήρχε ακόμα το φλερτ, τώρα έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Μου ζήτησε να πάμε στον Λυκαβηττό και, εκεί που μιλούσαμε, συνειδητοποίησα πως ήταν ο άντρας που είχα ερωτευτεί για τη φωνή του. Από τότε ήξερα ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου».
«Δεν επιτρέπεται να παραπονιέμαι»
Αν και η απώλειά του της έχει στοιχίσει, η Κάρμεν Ρουγγέρη νιώθει ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που έζησαν μαζί. «Δεν επιτρέπεται εγώ να παραπονιέμαι, όταν πεθαίνουν παιδιά, όπως στα Τέμπη. Αυτό δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Πρέπει να ευχαριστώ τον Θεό που κατόρθωσα να ζήσω μαζί του 57 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για το αν θα ξανασυναντηθούν σε μια άλλη ζωή, η ίδια παραμένει αβέβαιη: «Ο σύζυγός μου δεν πίστευε ότι οι άνθρωποι ξανασυναντιούνται μετά θάνατον».


">
">
">
">
">
">
">