Ο Ανδρέας Βούλγαρης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, η οποία θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο που έρχεται, ωστόσο ένα απόσπασμα αυτής προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου στο Happy Day του ALPHA.
Σε αυτό ο καλλιτέχνης μιλάει για την πατρότητα και τον τρόπο που εκείνος τη βιώνει, αποκαλύπτοντας πως είναι μία πολύ δύσκολη συνθήκη, καθώς πέρα από την κούραση αλλάζουν όλα, μαζί και οι διάθεση της συντρόφου του, Κατρίνας Τσάνταλη, και χρειάζεται υπομονή από την πλευρά του – δείτε εδώ την τρυφερή της ανάρτηση μαζί του.
Η εξομολόγηση του Ανδρέα Βούλγαρη για το παιδί με την Κατρίνα Τσάνταλη
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιδιά σε σημείο ακραίο. Δεν ξέρω αν το πήρα εγώ έτσι, αλλά είναι πολύ δύσκολο, θέλει καλή διάθεση. Υπάρχουν νεύρα, αυπνία. Θέλει πολύ υπομονή, οι ορμόνες της γυναίκας χορεύουν μπάλο, αλλά στο τέλος της ημέρας τα ξεχνάς όλα. Δεν ξέρω γιατί αυτό το θέμα είναι ταμπού και πρέπει να λέμε ότι όταν έρχεται το παιδί είναι όλα τέλεια. Ωραία είναι στις ταινίες, αλλά μην πιστεύουμε ότι αυτή είναι η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.
Ο αγώνας που έδωσαν με την σύντροφό του μέχρι να έρθει το παιδί
Η Κατρίνα Τσάνταλη ήταν καλεσμένη της εκπομπής της ΕΡΤ, Μαμά-Δες πριν λίγες μέρες και παραχώρησε μία αποκαλυπτική και άκρως συγκλονιστική συνέντευξη για τις εξωσωματικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.
Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων μίληε για αυτό το δύσκολο ταξίδι, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2024, έχει φέρει στον κόσμο έναν υγιέστατο αγοράκι, τον Άρη, μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Βούλγαρη.
Δείτε επίσης: Κατρίνα Τσάνταλη: Η αποκάλυψη για τις εξωσωματικές – «Πήρα πολλά φάρμακα»
««Στην αρχή των προσπαθειών μου για να αποκτήσω παιδί με γιατρό, γνώρισα το κομμάτι της εξωσωματικής στην Ελλάδα, που είναι μία τρέλα. Αν δεν βρεις έναν σωστό γιατρό που να είναι και άνθρωπος, να κάνει σωστά τη δουλειά του και να μην σκέφτεται “ας την μπουκώσω με ορμόνες για να πετύχει με την πρώτη”, είσαι πολύ τυχερή.
Ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια και ο Ανδρέας ήθελε να γίνει μπαμπάς. Είναι πολύ σημαντικό, όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο να ξέρετε ότι επιθυμείτε τα ίδια πράγματα. Στην Ελλάδα το κομμάτι της εξωσωματικής είναι μπίζνα. Εγώ ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ και πήγα σε γιατρούς που δεν μου έκαναν σωστές εξετάσεις, μου έδωσαν λάθος φάρμακα πήγαν όλα λάθος.
Χρειάστηκε να κάνω επεμβάσεις για να επανέλθω. Αν μου έλεγες ότι θα ξεκινήσω προσπάθειες τον Φεβρουάριο του ’21 και θα είχα παιδί τον Φεβρουάριο του ’24, θα έλεγα πως χρειάζεται πολλή υπομονή και δύναμη. Δεν είναι απλό. Για τις γυναίκες που κάθονται και το παλεύουν δεν είχαν μπει στη διαδικασία να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι αυτό το πράγμα.
Όταν έμεινα έγκυος δεν το πίστευα ούτε εγώ. Έλεγα μέχρι το τέλος “θα πάνε όλα καλά; Θα γίνει; Θα έχει πρόβλημα;” Όταν μπήκα στο μαιευτήριο έκανα τον σταυρό μου. Με είχε πιάσει παράνοια φόβου. Στους γονείς μπυ το είπα όταν είχα προχωρμένη εγκυμοσύνη, δεν μπορούσα να τους το πως γιατί είχα αποβολές και φοβόμουν. Υπήρχαν πολύ δύσκολα συναισθήματα και για τον Ανδρέα που με έβλεπε μπλε από τις ενέσεις. Έχει τρομερή δύναμη το σώμα και η ψυχούλα της γυναίκας», εξομολογήθηκε για την εγκυμοσύνη της η Κατρίνα Τσάνταλη.
Σε άλλο σημείο, η συγγραφέας αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το παιδάκι της. «Το παιδί μοιάζει σε εμένα. Αυτές που λένε ότι δεν μου μοιάζει καθόλου μάλλον δεν είναι καλές φίλες μου. Ο Ανδρέας βλέπει το μωρό και λιώνει όταν το κοιτάζει και λέει “μπα, μπα”», είπε αρχικά η Κατρίνα Τσαντάλη.
«Η εμπειρία είναι και χαρούμενη και δύσκολη, και περίεργη. Φοβάσαι, αλλά ταυτόχρονα ζεις συναισθήματα που δεν έχεις ξαναζήσει ποτέ. Είναι όλα πάρα πολύ έντονα».


">
">
">
">
">
">
">