Το πρωί της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, συζητήθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου και εκείνες της Φωτεινής Πετρογιάννη για την συνεργασία τους με τη Ναταλία Γερμανού και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια αυτής, με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εκφράζουν την δική τους άποψη.

Τα σχόλια Τσαλίκη και Τσιμτσιλή για τον ντόρο με τη Ναταλία Γερμανού

«Η Ναταλία είναι άνθρωπος της οικογένειάς μου, είναι κουμπάρα μου και την ξέρω πάρα πολύ καλά. Ο καθένας μίλησε για τα βιώματά μου με τη Ναταλία και εγώ θα μιλήσω για το δικό μου. Εγώ αυτό που έχω εισπράξει σαν άνθρωπος από τη Ναταλία, με την οποία δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί, σας το ορκίζομαι, σε προσωπικό επίπεδο, είναι τα τελευταία 25 χρόνια από τους πιο σωστούς ανθρώπους που μου έχουν φερθεί εμένα στη ζωή μου.

Τον ασκό του Αιόλου τον άνοιξε η ίδια η Ναταλία, λέγοντας ότι στις επαγγελματικές συνεργασίες της, όταν νιώθει ανασφάλεια της βγαίνει ένας κακός εαυτός. Άρα δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τι είπε ο Πανόπουλος, τι είπαν όλοι αυτοί οι συνεργάτες της γιατί είναι κάτι που είπε η ίδια η Ναταλία.

Εγώ τώρα μιλώντας στη Ναταλία την αδερφή μου, θα τη συμβούλευα το εξής. Θέλει μεγάλη μαγκιά να παραδεχτείς το ελάττωμά σου, όπως επίσης και από που πηγάζει, όμως από ένα σημείο και έπειτα, από τη στιγμή που κάποιους ανθρώπους τους στενοχωρείς, είναι και μεγάλη ευθύνη σου να το σταματήσεις και να το διορθώσεις. Είναι κάτι που θα το έλεγα και στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Προφανέστατα προσπαθεί να το μαζέψει, αλλά να περάσουμε στην επόμενη μέρα και να το κλείσουμε. Είναι καλό να αναγνωρίζεις τα ελαττώματά σου, αλλά είναι καλύτερο να τα μετριάζεις», είπε χαρακτηριστικά.

Τον λόγο τότε πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δήλωσε για το θέμα: «Η Ναταλία είναι μία γυναίκα που έχει προσέξει πολύ τη δημόσια εικόνα της και ειδικά στα social media, στα σημαντικά θέματα που θίγονται, έχει πάντα μία άποψη που δίνει το καλό παράδειγμα… Είναι περίεργο ξαφνικά που οι πρώην συνεργάτες της να βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο και να την αποδομούν ως προσωπικότητα, γιατί πάντα το προφίλ που έχει χτίσει είναι ότι έχει κοινωνικές ευαισθησίες, ότι δεν ανέχεται την κακοποίηση, δεν ανέχεται τις προσβολές, είναι πάντα υπέρ του αδύναμου… Οπότε όλο αυτό, θεωρώ ότι είναι σαν κάποιος να θέλει να βλάψει την εικόνα της.

Γιατί είναι τελείως διαφορετικό το προφίλ που έχει χτίσει και υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι από τους πιο στενούς της συνεργάτες βάλλονται εναντίον της και δε μου αρέσει κιόλας. Εμένα ότι ξαφνικά πέντε χρόνια μετά όλοι θυμούνται τα αρνητικά ενώ έχουν πριμοδοτηθεί και ευεργετηθεί από ένα πρόγραμμα και μία παρουσιάστρια – δεν λέω φυσικά ότι αν κάποιος σου έχει φερθεί άσχημα να του δώσεις συγχωροχάρτι, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που αν με ενοχλήσει κάτι, δεν κρατιέμαι, το λέω επί τόπου…».