Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Ελισάβετ Οικονόμου και στη Super Κατερίνα, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον εθνικό τελικό της Eurovision, ενώ δεν απέφυγε να αναφερθεί στις Τζένη Μελιτά και Μπέττυ Μαγγίρα.

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα

Αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε για τον εθνικό τελικό της Eurovision, ότι ήταν μια προσεγμένη παραγωγή. «Πάντα, βέβαια, η κρατική τηλεόραση θα έχει και μία “παραφωνία” μέσα. Ήταν ένας πολύ προσεγμένος τελικός, παραγωγή “πλουσιάδα”, που δεν το περίμενα, και ξαφνικά το αποτέλεσμα σε ένα τσαλακωμένο χαρτί», είπε σχετικά ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η κριτική επιτροπή δεν αποτελούνταν από ανθρώπους γνώστες της μουσικής. «Η κρυφή επιτροπή με είχε καραφλιάσει, που τελικά φανερώθηκε και δεν ήταν άνθρωποι που δεν τους λες απολύτως γνώστες της μουσικής», σχολίασε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Εγώ θα έβαζα τον Ρουβά και την Παπαρίζου στην επιτροπή και τον Φώτη με τη Τζένη Μελιτά στην παρουσίαση. Απορώ γιατί ένας καταπληκτικός showman, όπως ο Σάκης, και μία καταπληκτική performer, όπως είναι η Έλενα, έπρεπε να εκτεθούν με αυτόν τον τρόπο, αφού δεν “το ‘χουν” οι άνθρωποι. Λάθος 100%».

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας για Μπέττυ Μαγγίρα: «Κανένα κανάλι δεν…» – Στο “στόχαστρο” και ο Δημήτρης Μακαλιάς

«Ίσως ήθελε να επικοινωνήσει ότι έχει πτυχίο νομικής»

Τέλος σε ότι αφορά την Τζένη Μελιτά, ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν ιδιαίτερα καυστικός. «Θα απαιτήσω κι εγώ να με παρουσιάζουν ως παρουσιαστή-κτηνίατρο και με δίπλωμα οδήγησης. Ίσως ήθελε η κοπέλα να επικοινωνήσει ότι έχει και ένα πτυχίο νομικής», ανέφερε χαρακτηριστικά για να καταλήξει σχετικά με την παρουσία της Μπέττυς Μαγγίρα στον εθνικό τελικό: «Περνάει απαρατήρητη η Μπέττυ Μαγγίρα. Δεν θέλω να με ρωτάτε για τη συγκεκριμένη κυρία. Δεν με σέβεται, το έχει δηλώσει».