Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ειρήνη Αγαπηδάκη στην Έλενα Παπαβασιλείου και την εκπομπή EQ, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Action 24. Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο σχολείο, ενώ παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παχυσαρκία.
Τα όσα είπε η Ειρήνη Αγαπηδάκη στην εκπομπή EQ
Αρχικά η Ειρήνη Αγαπηδάκη αποκάλυψε πως έπαθε περιτονίτιδα, όταν πήγαινε Γ’ Δημοτικού. «Παρ’ ολίγο να μου κοστίσει τη ζωή. Είχα πρόβλημα αναπνευστικό, σοβαρή επιπλοκή. Έμεινα αρκετούς μήνες στα νοσοκομεία», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει: «Είχα εκείνη τη χρονιά που επέστρεψα μια φοβερή δασκάλα που πραγματικά έχω προσπαθήσει με κάθε τρόπο να την ξαναβρώ, τη Σοφία Αποστόλου η οποία με έχει καθορίσει και σαν άνθρωπο».
Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, η αναπληρώτρια υπουργός μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε ως έφηβη. «Δυσκολευόμουν αργότερα ως έφηβη γιατί είχα φτάσει κάποια στιγμή στη νεαρή ενήλική μου ζωή τα 100 κιλά. Οπότε ήταν αρκετά δύσκολα», ανέφερε σχετικά για να προσθέσει: «Υπέφερα, είχα προβλήματα στα γόνατα, πρήζονταν τα πόδια μου. Θυμάμαι τον πόνο που είχα στα πόδια μου».
Διαβάστε επίσης: «Τρία χρόνια δεν κόλλησα covid και…» – Με κορωνοϊό η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας
«Χαίρομαι που δεν έχω πια αυτούς τους πόνους»
Τέλος η Ειρήνη Αγαπηδάκη επισήμανε πως χαίρεται πλέον που δεν έχει τους πόνους που είχε σε μικρότερη ηλικία, τονίζοντας πως αυτός ήταν ο βασικός λόγος που πήρε τη απόφαση να αδυνατίσει. «Όταν είσαι 100 κιλά και πρέπει να είσαι όρθιος για να δουλεύεις σε διάφορες δουλειές τύπου σέρβις πονάει η μέση σου, τα γόνατά σου. Χαίρομαι που δεν έχω πια αυτούς τους πόνους. Υπέφερα αρκετά από αυτό. Ήταν και βασικός λόγος που πήρα την απόφαση να αδυνατίσω», κατέληξε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.


">
">
">
">
">
">
">