Ο Αντώνης Ρέμος, σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα, Τρίτη 07/01 το πρώι στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1, μίλησε για την θρυλική τραγουδίστρια Μαρινέλλα, η οποία, πέρασε τις φετινές γιορτές στο Νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους τρείς μήνες. Ο ίδιος, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματα του για εκείνη, καθώς οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και διατηρούσαν στενή σχέση.

Υπενθυμίζουμε, ότι η μεγάλη καλλιτέχνιδα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο στις 25/09, λιποθύμησε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των θεατών μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό – Δείτε εδώ το βίντεο. Μετά το περιστατικό, η ίδια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Υγεία όπου της χορηγήθηκε η απαραίτητη βοήθεια. Από τότε μέχρι και σήμερα παραμένει στην κλινική με τους γιατρούς να την παρακολουθούν στενά, ενώ, η οικογένεια της και ο κοντινός της κύκλος ανησυχεί ιδιαίτερα για την εξέλιξη της υγείας της.

Τι είπε ο Αντώνης Ρέμος για την Μαρινέλλα

Ο Αντώνης Ρέμος λοιπόν, συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τις κάμερες της εκπομπής, και ερωτώμενος για την τραγουδίστρια, απάντησε: «Είναι η δεύτερή μου μάνα. Είναι η μάνα όλων των τραγουδιστών. Για εμένα όμως είναι μία αγαπημένη προσωπικότητα και ακόμα όμως είμαστε σε μία φάση που τα πράγματα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι καλά. Είναι τρεις μήνες ήδη στο κρεβάτι και ας ευχηθούμε και σήμερα να σηκωθεί όλος ο κόσμος από το κρεβάτι. Εγώ προσωπικά θέλω η Μαρινέλλα μου να γίνει καλά και να την αγκαλιάσω και να τη σφίξω μέσα στην αγκαλιά μου μέχρι να πονέσει».

Πρωτοχρονιά στο Νοσοκομείο για την Μαρινέλλα

Τα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ήταν διαφορετικά για την Μαρινέλλα, αφού τα πέρασε μέσα στο νοσοκομείο έχοντας συντροφιά της την ιατρική της ομάδα. «Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Είναι σταθερή η κατάσταση. Δίνει τη μάχη της, χρειάζεται πολύ χρόνο. Είναι θέμα της ιατρικής ομάδας ή αν πάει σπίτι της ή αν παραμείνει στο νοσοκομείο», ανέφερε για την πορεία της η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή Super Κατερίνα.