Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» παραχώρησε ο Κώστας Τσουρός, όπου σχολίασε μεταξύ άλλων το τέλος του Α’ μισού της τηλεοπτικής σεζόν, καθώς και την πρόσφατη εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά στο πάνελ του «Ακόμα δεν είδες τίποτα».
Κόντρα στις φήμες που ήθελαν τη δημοσιογράφο να έρχεται μόνιμα στην εκπομπή του, ο Κώστας Τσουρός ξεκαθάρισε πως ήρθε για να αντικαταστήσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία εκείνες τις μέρες έλειπε στην Αμερική.
Δείτε επίσης: Τσουρός για Λιάγκα – Αντωνά: «Την έβλεπα και απορούσα, αλλά καταλάβαμε τι έκανε» – Η αποκάλυψη για την σχέση τους
«Για το 2025 εύχομαι υγεία. Μπορεί να είναι τετριμμένο, αλλά είναι η πιο σημαντική ευχή, και να έχουμε ψυχική ηρεμία. Μόνο αν τα έχουμε καλά με το “μέσα” μας, θα τα έχουμε και με το “έξω” μας. Από το 2024 κρατάω τα καλά και προσπαθώ οτιδήποτε αρνητικό να το αποβάλλω από το μυαλό μου. Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι καλύτερη», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.
Ο Κώστας Τσουρός για το ενδεχόμενο αλλαγών στην εκπομπή του
«Η σεζόν είναι δύσκολη μέχρι στιγμής, αλλά επειδή όλοι είμαστε μαχητές, ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα, αυτό έχει αντίκτυπο και χαίρομαι. Δεν είμαστε εκπομπή που κάνουμε αντιπαραθέσεις, προτιμώ τα πράγματα που αφορούν εμάς να τα συζητάω σε συνεντεύξεις έξω. Δεν χρειάζεται να αναλωνόμαστε στον τηλεοπτικό μας αέρα», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.
Όσον αφορά την πρόταση παρουσία της Μαρίας Αντωνά, ο Κώστας Τσουρός δήλωσε: «Δεν ήρθε για δοκιμαστικό η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή. Είμαστε στη μέση της χρονιάς και δεν αλλάζουν οι εκπομπές συνήθως τώρα. Ήταν πολύ ωραία η προσθήκη της, ούτως ή άλλως την ξέρω, αλλά δεν τίθεται θέμα live casting, ήρθε να μας εξυπηρετήσει επειδή η Ευρυδίκη έλειπε εκείνο το Σαββατοκύριακο»
Όσον αφορά τις χωριστές διακοπές Χριστουγέννων για εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε πως: «Δεν υπάρχουν θέματα και ψάχνουν οι συνάδελφοι… Το γεγονός ότι επέλεξε να πάει διακοπές με τους γιους του ο Γιώργος Λιάγκας, σημαίνει πως είναι ακόμα πιο κοντά».


">
">
">
">
">
">
">