Οι γιορτές έφτασαν και ένας-ένας οι διάσημοι της ελληνικής showbiz έχουν μπει στο εορταστικό κλίμα και μοιράζονται όμορφα στιγμιότυπα με χριστουγεννιάτικες πινελιές, όπως έκανε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον γιο της.

Σήμερα το απόγευμα 24/12 η πρώην παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο της που μεγάλωσε αφού πλέον είναι έξι μηνών. Ο μικρός που θα ονομαστεί από τον πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, είναι σκέτη γλύκα με τα μικροσκοπικά χεράκια και ποδαράκια του να κουνιούνται πέρα-δώθε κάνοντας ναζάκια στη μητέρα του.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο κλίμα των Χριστουγέννων και έβαλε και το μωρό της

Η Κωσνταντίνα Σπυροπούλου είναι μία ευτυχισμένη και περήφανη μητέρα όπως είναι και η Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε και εκείνη μία ακόμη τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της – δείτε την εδώ.

Η πρώην παρουσίαστρια έντυσε το μωράκι της με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο φορμάκι για να γιορτάσει την παραμονή των Χριστουγέννων. Το μωρό φοράει ένα κατακόκκινο φορμάκι με μοτίβα δέντρων ενώ πάνω του είναι γραμμένη η ευχή «Καλά Χριστούγεννα» σε πολλές φάσεις.

Δείτε την φωτογραφία εδώ:

Ο γιος της σπυροπουλου με χριστουγεννιάτικο φορμακι ξαπλωμενος
@konstantinaspyropoulou / Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας στους ακόλουθούς της στιγμές από τη ζωή της, διατηρώντας έτσι την επαφή με το κοινό της, όσο βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Η πρώην παρουσιάστρια έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από το τηλεοπτικό γυαλί, ακθώς επιθυμεί – όπως και έχει κάνει – να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ανατροφή των παιδιών της. Από τη στιγμή που έγινε μανούλα οι περισσότερες αναρτήσεις της έχουν να κάνουν με τους δύο γιους της. Περνάει τον περισσότερο χρόνο της μαζί τους και θέλει να κρατάει στο διαδικτυακό της ημερολόγιο τις εικόνες που πάντα θα τις ξυπνούν τις πιο γλυκές αναμνήσεις μαζί τους.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, μοιράστηκε μία ακόμη φωτογραφία από την παιδική χαρά, από τη στιγμή που έκανε κούνια αγκαλιά με το ένα από τα δύο παιδιά της και το χαμόγελό της τα λέει όλα. Εκείνη ήταν ντυμένη στα μαύρα και ο γιος της στα μπλε και πραγματικά έλαμπαν από ευτυχία – δείτε εδώ την φωτογραφία.