Το πρωί του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου η Ματίνα Παγώνη βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Weekenders, προκειμένου να μιλήσει για δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, τα οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκονται είτε στο νοσοκομείο είτε σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης.

Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος είναι πάνω από μισό χρόνο σε κλινική, με τα τελευταία νέα να λένε πως δεν υπάρχει κάποια βελτίωση, ενώ μεταφέρθηκε ξανά σε ΜΕΘ – δείτε εδώ τον λόγο – αλλά και στη Μαρινέλλα, η οποία ενώ έδειχνε να πηγαίνει καλά, παρουσίασε επιπλοκές κατά τις θεραπείες που έκανε – δείτε εδώ.

Οι αποκαλύψεις της Ματίνας Παγώνη για τη Μαρινέλλα και τον Δημήτρη Κόκοτα

Η πρώτη, λοιπόν, αναφορικά με τον τραγουδιστή δήλωσε: «Δεν είναι σωστό να λέμε τι είναι σωστό και τι όχι σε ότι αφορά ιατρικά θέματα. Ο καθένας είναι ένας άνθρωπος που περνάει μια δύσκολη κατάσταση». Γενικότερα, προσπαθεί κάθε φορά να τονίζει στον κόσμο που αγωνιά, πως κάθε ασθενής είναι διαφορετικός και το γεγονός πως έχει περάσει καιρός από τη μέρα που έγινε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο, δεν είναι απαραίτητα κακό.

Για τη Μαρινέλλα, από την άλλη πλευρά, δήλωσε: «Έχει βελτιωθεί η υγεία της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει μερικά μικροπροβλήματα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος. Εξαρτάται από τον οργανισμό του κάθε ασθενή η ανάρρωση του. Ώρα ώρα που περνάει βλέπουμε πως εξελίσσεται. Αυτό θα εξελιχθεί και θα φανεί τις επόμενες ημέρες και μήνες. Αυτά τα βαριά περιστατικά θέλουν μεγάλο χρόνο για να πάμε καλά».