Αποκαλύψεων… συνέχεια για την Ειρήνη Μουρτζούκου, την ώρα που η Αστυνομία συνεχίζει πυρετωδώς την έρευνα για τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα. Πιο συγκεκριμένα, νέο ηχητικό ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το STAR και αφορά την 24χρονη που αποτελεί πρόσωπο – κλειδί στη συγκεκριμένη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η συνομιλία της Ειρήνης Μουρτζούκου με τη φίλη της…

Ειδικότερα, στο ηχητικό ντοκουμέντο, ακούγεται η Ειρήνη Μουρτζούκου να εκφράζει τον φόβο της, καθώς, όπως αναφέρει η ίδια, υπάρχει ένταλμα σε βάρος της. «Είμαι πάνω σε ΤΕΙ», λέει κατά την έναρξη της συνομιλίας η φίλη της Ειρήνης, με την 24χρονη στη συνέχεια να ακούγεται να της φωνάζει: «Κλείσ’ το».

Ο διάλογος, ωστόσο, συνεχίζεται με την Ειρήνη Μουρτζούκου να της ζητά επιτακτικά να κλείσει το τηλέφωνο, με την αγωνία και την απόγνωσή της να είναι εμφανής. Από την άλλη πλευρά, η φίλη της, ακούγεται να λέει: «Με βρίζει. Ακούστε την, με κοπανάει».

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Μουρτζούκου: Την μήνυσε η μητέρα της για το θάνατο του παιδιού της – Όσα είπε ο δικηγόρος της

Η Ειρήνη Μπουρτζούκου και το ένταλμα…

Στο σημείο αυτό η κατάσταση κλιμακώνεται, με την Ειρήνη Μουρτζούκου να παραδέχεται: «Κλείσ’ το έχω θέμα με την αστυνομία. Κλείσ’ το. Πω πω. Παίζω εδώ και μία εβδομάδα. Δεν σου έχει πει η Κ… τίποτα. Έχω ένταλμα». Η αντίδρασή της φαίνεται -κατά πάσα πιθανότητα- πως οφείλεται στην απειλή ότι η φίλη της θα την καταγγείλει στην αστυνομία, μετά από καβγά. Σημειώνεται, στο μεταξύ, ότι η παραπάνω συνομιλία έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν, χωρίς να γίνονται γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.