Έκανε την έκπληξη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Στούντιο 4» με το φυσικό της μαλλί. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πήγε για ρίζα χθες στο κομμωτήριο αλλά αντί για ξανθιά επέστρεψε στον αέρα καστανή, μία κίνηση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

«Καλώς ήλθατε με μία κοπέλα που… μοιάζει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Το καστανό σε κάνει πιο νεανική. Με γεια, δεν είναι περούκα είναι αληθινό το μαλλί. Σας ζηλεύω εσάς τις γυναίκες, γιατί εκτονώνεστε. Εμείς τι να κάνουμε, ένα κούρεμα;», είπε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με το χαρακτηριστικό του χιούμορ.

«Δεν ήταν προγραμματισμένο, δεν το σκέφτηκα, απλά πήγα στο κομμωτήριο να κάνω ρίζα και αποφάσισα να κάνω αυτό. Τρία λεπτά μου πήρε!», ανέφερε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που συμπλήρωσε ότι ακόμα δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό της στο μόνιτορ και νομίζει πως είναι κάποια άλλη.

Δείτε επίσης: Στο σπίτι της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού – Η εντυπωσιακή έκθεση με τα βραβεία και τα μετάλλια

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Πέρασα ένα ηλικιακό μεταίχμιο, είμαι πιο κοντά στον εαυτό μου»

Στη συνέχεια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το look: «Όλα ξεκίνησαν για εμένα από μία βουτιά στη θάλασσα το καλοκαίρι. Φοβόμουν το ύψος και τις βουτιές. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αυτό που σας λέω τώρα, αλλά εγώ πάντα φοβόμουν τις βουτιές. Ανεβαίνω σε ένα ύψος και αρχίσει και φωνάζει ο άνθρωπος “πέσε, πέσε”. Λίγο από ντροπή, έπεσα στη θάλασσα και δεν έπαθα τίποτα και από εκείνη την ημέρα ξεκλείδωσαν πράγματα σε εμένα. Λες και απελευθερώθηκα. Απελευθερώθηκα από τα ξανθά μαλλιά, από την αγωνία του να είμαι κάπως. Μόνη μου κάνω τη ψυχανάλυσή μου. Για εμένα ήταν μία κίνηση ελευθερίας, γι’ αυτό και κάνω τόσα πράγματα».

«Με περιόριζε μία εικόνα, ότι επειδή ήμουν στην τηλεόραση, έπρεπε να είμαι έτσι και στην πραγματικότητα. Απελευθερώθηκα, αυτό αισθάνθηκα. Ήταν ένας φόβος που με έκανε να νιώθω άβολα, ήταν αυτοπεποίθηση, πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου, μεγάλωσα και έχω περάσει ένα ηλικιακό μεταίχμιο που με κάνει να είμαι πιο κοντά στον πραγματικό μου εαυτό», κατέληξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.