Το βράδυ της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου στο κανάλι του MEGA παίζει ολοκαίνουριο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Η γη της ελιάς, η οποία συνεχίζεται για 4η χρονιά, με τις εξελίξεις να μην έχουν τέλος και το ενδιαφέρον του κοινού να παραμένει έντονο.

Τι θα δούμε απόψε 30/10 στη Γη της ελιάς – Επεισόδιο 32

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία μαθαίνουν τα παρατράγουδα του ταξιδιού και συντάσσονται με τον Παρασκευά, ενώ γυρίζουν την πλάτη τους στην Ειρήνη. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος και η Αφροδίτη καβγαδίζουν για ασήμαντη αφορμή και όλα δείχνουν πως οδεύουν προς τον χωρισμό.

Ταυτόχρονα, η Αριάδνη, ο Στάθης και η Βασιλική φτάνουν στην Αθήνα προκειμένου να δρομολογήσουν την επέμβαση, ενώ η Μαργαρίτα επιστρέφει στη Μάνη και η Αφροδίτη σπεύδει να την ενημερώσει για τον ξυλοδαρμό της Θεοδώρας. Η Ειρήνη εκμεταλλεύεται το ταξίδι των γονιών της στην Αθήνα και ειδοποιεί την Ξένια: «Τώρα είναι η ευκαιρία που λείπουν. Έλα να σου δώσω το μωρό και όπως είπαμε θα εξαφανιστείς. Θα φύγεις από την Ελλάδα, γιατί αν μείνεις εδώ θα σε ξαναβρεί», της λέει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό για τη σειρά: Σκότωσε την νταντά της εγγονής του αλλά τον σώζει – Η Αμαλία δίνει χρήματα για τον Ισίδωρο

Τελικά, οι άντρες του Δημοσθένη εντοπίζουν τον Θάνο στον Πειραιά κι εκείνος ειδοποιεί τον Στάθη: «Τον βρήκαμε, το κάθαρμα. Ετοιμάσου να τους δώσουμε ένα γερό μάθημα», του λέει και, από κοινού, μεθοδεύουν την τιμωρία του. Ο Στάθης βλέπει τον Θάνο, βγαίνει εκτός ελέγχου και τον σαπίζει στο ξύλο, ενώ καλείται και η αστυνομία, η οποία τον συλλαμβάνει και τον περνάει αυτόφωρο για βαριά σκοπούμενη βλάβη και ξυλοδαρμό. Ο Στάθης μπαίνει στο κελί και, με μεγάλη αγωνία, περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου.

Η Αριάδνη από την Γη της ελιάς στο νοσοκομείο