Η Δόμνα Μιχαηλίδου, πρόκειται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λεωνίδα Μαντωνάκη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με την Real News και ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Έλλης Λεβέντη, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και είπε το μεγάλο “ναι”.
Ωστόσο, ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, και όπως αναφέρει και το ανάλογο ρεπορτάζ εμμένεται να γίνει τον επόμενο χρόνο ή μπορεί και λίγο νωρίτερα. Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και σπάνιες είναι οι κοινές τους επίσημες εμφανίσεις, προτιμώντας τα μέρη με λιγότερο κόσμο και χωρίς κάμερες.
Η πρώτη εμφάνιση της Δόμνας Μιχαηλίδου με το αστραφτερό μονόπετρο
Η Δόμνα Μιχαηλίδου λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης 23/10, εμφανίστηκε στο κοσμικό event του “Athenee.MadWalk” και έλαμπε από μακριά, καθώς, δεν πέρασε απαρατήρητο το αστραφτερό μονόπετρο στο χέρι της!
Δείτε φωτογραφία από τη χθεσινή βραδιά:

Ποια είναι η Δόμνα Μιχαηλίδου
H Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου έχει διατελέσει υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (2024), υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (2023-2024) και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (2019-2023), σήμερα είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Η αγάπη της όμως για την πολιτική ξεκινάει από τα φοιτητικά της χρόνια. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό στις Αναπτυξιακές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και διδακτορικό στην Ανάπτυξη και τις Οικονομικές Κρίσεις επίσης από το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.
Διαβάστε επίσης: «Βλέπεις τον άνθρωπό σου να λέει ότι θα τα καταφέρει κι εσύ να ξέρεις ότι δεν…» – Ανατριχίλα με την εξομολόγηση της Δόμνας Μιχαηλίδου
Έχει κάνει πολλές έρευνες, ενώ έχει διδάξει επίσης Μακροοικονομικά. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος σε κρατικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς όπως, μεταξύ άλλων, ο ΟΗΕ, ο FAO και το Βρετανικό Συμβούλιο. Ακόμη έχει συντονίσει εθνικά σχέδια κινητροδότησης επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Επίσης είναι και συγγραφέας, καθώς το 2016 δημοσίευσε το βιβλίο της που είχε τίτλο The inexorable evolution of financialisation.

Ήταν Ιούλιος του 2019 όταν ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και καθιέρωσε το επίδομα γέννησης, ύψους 2.000 ευρώ για κάθε μητέρα που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί. Για την προστασία και τη στήριξη των αστέγων, η Μιχαηλίδου νομοθέτησε την επέκταση του δικαιώματος για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα στους αστέγους οι οποίοι ζουν σε ξενώνες φιλοξενίας. Τέλος, το 2020 παρουσιάστηκε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.
Στις βουλευτικές εκλογές το 2023 ορκίστηκε υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού θέση που διατήρησε μέχρι τις 14 Ιουνίου 2024.


">
">
">
">
">
">
">