Σήμερα (02/10), στις κάμερες της πρωινής εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” του OPEN TV, μετά από τον Αντώνη Ρέμο (δείτε εδώ τι είπε) μίλησε ο Σάκης Ρουβάς σχετικά με την κατάσταση της υγείας της θρυλικής τραγουδίστριας, Μαρινέλλα.
Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας της που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο στις 25/09, η τραγουδίστρια λιποθύμησε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των θεατών, δημιουργώντας σοκ και βαθιά θλίψη στα κοντινά της άτομα. Η τραγουδίστρια σήμερα συμπληρώνει σχεδόν μια εβδομάδα από τότε που διακομίστηκε στο νοσοκομείο με αιμορραγικό εγκεφαλικό. Παρόλο που η υγεία της δεν διατρέχει μεγάλο κίνδυνο (δείτε εδώ την τελευταία εκτίμηση των γιατρών), το θέμα αφορά έντονα τα ΜΜΕ μεταδίδοντας καθημερινά τις εξελίξεις γύρω από το όνομα της.
Μάλιστα, πολλά κοντινά της πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου φαίνεται να έχουν εκνευριστεί με την αναμόχλευση της κατάστασης σε καθημερινή βάση, και πλέον, αντιδρούν. Για παράδειγμα, ο Χρήστος Μάστορας, είναι ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν εκφράσει ανοιχτά την ενόχληση τους, την οποία έδειξε μέσα από την πρόσφατη, οργισμένη του επίθεση στους δημοσιογράφους.
Το μήνυμα του Σάκη Ρουβά στους Δημοσιογράφους για την Μαρινέλλα
Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν, όταν ερωτήθηκε για την υπόθεση της Μαρινέλλας, απάντησε: «Να σας πω τώρα κάτι. Τώρα θέλει λίγο ησυχία. Πρέπει όλοι να ησυχάσουμε λίγο. Τα είπαμε. Δεν χρειάζεται συνέχεια να ανακινούμε αυτό το θέμα. Χρειάζεται και εκείνη ησυχία. Και οι άνθρωποι δίπλα της χρειάζονται ησυχία. Όλοι προσευχόμαστε για τη Μαρινέλλα, νομίζω ότι η αγάπη του κόσμου θα την βοηθήσει και την νιώθει. Πρώτα όμως, χρειάζεται λίγο να ησυχάσετε. Ησυχάστε λίγο».



">
">
">
">
">
">
">