Η Έλενα Ασημακοπούλου αποφάσισε να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση την Τετάρτη 15/5 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την ίδια να κάνει γνωστό πως εδώ και χρόνια ταλαιπωρείται με ένα είδος ψυχοσωματικού.
Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός έδειξε μια σειρά φωτογραφιών με σημάδια στο σώμα της, οι οποίες εκ πρώτης όψεως προκαλούν ανησυχία. Για τον λόγο αυτό η Έλενα Ασημακοπούλου ανάλυσε τι της συμβαίνει, πως προκαλούνται τα εν λόγω σημάδια αλλά και όλη τη ”διαδρομή” που έχουν χαράξει στο σώμα της.
Δείτε επίσης: Ένα χρόνο από το διαζύγιο με την Ασημακοπούλου – Διακοπές με τη μοναχοκόρη του στην Ίμπιζα ο Μπρούνο Τσιρίλο
Η ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου με τα σημάδια στο σώμα της
«Αυτά είναι τα δικά μου ψυχοσωματικά… Όχι δεν έχω φάει ξύλο, ούτε έχω πέσει από τις σκάλες… Αυτά τα προκαλώ εγώ στον εαυτό μου από την πολλή πίεση και το άγχος…Είναι μια μορφή έντονου κνησμού που μετά από κοκκινίλα αφήνει μελανιά. Μπορεί να συμβεί στην περιοχή της κοιλιάς, τις γάμπες, τους γοφούς… Παλιοτέρα είχα πολλά εκζέματα στα χέρια μου και γενικά ότι υπάρχει (εσωτερικά) το σωματοποιώ στο δέρμα μου…», εξήγησε η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Και όπως λέει η ψυχολόγος μου, να κάνεις αυτό που θες εσύ και θα σε κάνει να νιώθεις καλά και όχι αυτό που σου προβάλλουν οι άλλοι…λέγοντας ότι είναι (τάχα) καλό για εσένα…γιατί αυτό δεν καθρεφτίζει τη δική σου εσωτερική ανάγκη…Παρά μόνο τις εικόνες και τις προβολές των άλλων πάνω σου…», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Να και κάτι που δεν είχαμε πει τόσα χρόνια. Σας αγαπώ πολύ!!!», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.



">
">
">
">
">
">
">