Συγκλονιστικές και πολύ ανατρεπτικές εξελίξεις σήμερα το βράδυ, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς “Ηλέκτρα“, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, αφού θα δούμε το αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν του Παύλου (δείτε εδώ όλες τις σοκαριστικές εξελίξεις της εβδομάδας).
Τι θα δούμε απόψε, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στη σειρά “Ηλέκτρα” της ΕΡΤ;
Επεισόδιο 33
Όλοι, παρά την καταιγίδα, διασκεδάζουν στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τον Παύλο. Ο Σωτήρης πανικοβλημένος ψάχνει τη γυναίκα του μέσα στην μπόρα. Σκέφτεται ότι θα βρήκε καταφύγιο στο καλυβάκι και ξεκινάει τρέχοντας για εκεί. Θα τους ανακαλύψει; Η Δόμνα μαθαίνει πως ο Βασίλης, τη μέρα του αρραβώνων του, πήγε να βρει την Πόπη που ήθελε να του πει κάτι επείγον. Από τότε χάνονται τα ίχνη της. Φοβάται μην μπλέξει άσχημα με την εξαφάνισή της. Ο Νικόλας ανακοινώνει στην Τιτίκα πως θα φύγει μόνιμα από την Αρσινόη. Η Ηλέκτρα, μην μπορώντας να συνέλθει από το τελευταίο βράδυ με τον Παύλο, του ζητά να μείνει.
Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο, Τρίτη 28 Νοεμβρίου, της σειράς, “Ηλέκτρα” της ΕΡΤ;
Επεισόδιο 34
Οι τελευταίες στιγμές του Παύλου με την Ηλέκτρα είναι πικρές. Ο Νικόλας απαιτεί από την Ηλέκτρα να βρεθεί μόνος του με τη Δανάη. Η Σοφία λέει στη Νεφέλη πως πιστεύει ότι είναι ερωτευμένη με τον καθηγητή τους και ο Παύλος δέχεται ένα τηλεφώνημα με το οποίο πανιάζει… Ο Βρεττός παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Νικόλας το εκμεταλλεύεται, στήνοντας ένα σχέδιο ώστε να πετάξει τον Σωτήρη από τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Παύλος τελικά μένει στο νησί και η Ηλέκτρα δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Ο Βρεττός δυσφορεί από την παραμονή του στο κρεβάτι. Η συνάντησή του με τον Σωτήρη θα οδηγήσει σε έναν τρομερό καβγά που θα κάνει τον Νικόλα να τρίβει τα χέρια του.


">
">
">
">
">
">
">