Αγνώριστη ήταν η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου στο εκτός έδρας χθεσινό 7/9 ματς για τα προκριματικά του Euro 2024 με αποτέλεσμα να ηττηθεί 3-0 από την Ολλανδία. 

Η Ελλάδα έδωσε από την αρχή χώρο στην Ολλανδία με πολλά κενά στην άμυνά της. Ντε Ρουν, Γκάκπο και Βέγκχορστ βρήκαν από νωρίς το δρόμο προς τα δίχτυα.

Και κάπως έτσι η Ολλανδία πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, βάζοντας και πρόωρο τέλος στο ματς. Οι καλές στιγμές της δικής μας ομάδας ήταν ελάχιστες… 

Με 3-0, λοιπόν, τελικό αποτέλεσμα η Ελλάδα έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι κι από δω και πέρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ στην επόμενη αγωνιστική.

Πόσοι παρακολούθησαν τον αγώνα Ολλανδίας – Ελλάδας

Σύμφωνα με τα ποσοστά που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB ο ALPHA με τον συγκεκριμένο αγώνα κέρδισε και μεγάλη διαφορά από τους αντίπαλους σταθμούς την πρώτη θέση στην prime time ζώνη αφού σημείωσε 22,5% (αναλυτικά τα τέταρτα: 21,6-24,6-29,2-21,8-20,1-22,4-20,5-19,4) ενώ το αμέσως επόμενο πρόγραμμα έφτασε το 17,9%.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Colombiana 6.5
  • OPEN: Έρωτας φυγάς (Ε) 8.8-6.2-6.4
  • ALPHA: Tο σόι σου (Ε) 13.4
  • ALPHA: Προκριματικά Euro 2024 Ολλανδία – Ελλάδα 22,5
  • STAR: The closer 8.9
  • STAR: Ημέρα ανεξαρτησίας 2 6,4
  • ΣΚΑΙ: Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή 9,5
  • MEGA: Στο παραπέντε 17,9
  • MEGA: Πενήντα Πενήντα 15,8
  • ΕΡΤ: Η παραλία 6,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Περισσότερα στιγμιότυπα από το ματς

Οι δηλώσεις που ακολούθησαν 

«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Θα θέλαμε κάτι καλύτερο. Μάθαμε από αυτόν τον αγώνα. Να προετοιμαστούμε ανάλογα γιατί με το Γιβραλτάρ πρέπει αν νικήσουμε.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρέτσος.