Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στο αποψινό 27/4 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς. Τα νέα της δηλητηρίασης των καλεσμένων στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων εξαπλώνονται σε όλη τη Μεσσήνη.
Οι σημερινές 27/4 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς
Επεισόδιο 140
Η Ελπίδα μάλιστα, με δηλώσεις της στην τοπική εφημερίδα, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, μιλώντας για κατάντια της οικογένειας και ξεπεσμό. Το σούσουρο είναι μεγάλο όπως και το σκάνδαλο.
Δείτε επίσης: Στη φόρα ερωτικές φωτογραφίες της Μαργέτας – Την απαρνιέται από μάνα του ο Ιάσονας
Ο Ιάσονας, έξαλλος, θα τιμωρήσει τον Στρατή γι’ αυτό. «Από εδώ και στο εξής τη θέση της επιστασίας θα την πάρει η Γεωργία», του ανακοινώνει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Στέφανος προσπαθεί να νουθετήσει τον Μάρκο και τον καλεί να ξεχάσει για πάντα την Αλεξάνδρα, να μείνει κοντά στη γυναίκα του και να πορευτούν μαζί σαν οικογένεια. «Αυτό είναι το σωστό. Η ζωή δεν μας πηγαίνει πάντα εκεί που θέλουμε εμείς και δεν μπορούμε να πληγώνουμε τους ανθρώπους που μας νοιάζονται και μας αγαπάνε», τον συμβουλεύει.
Διαβάστε επίσης: «Ας ζήσουμε μαζί στον χρόνο που μας απομένει! Γίνε γυναίκα μου» – Της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη δέχεται!
Τι θα δούμε αύριο στο επεισόδιο 141
Ο Μάρκος συνεχίζει τις προσπάθειες για να αναθερμάνει τη σχέση του με την Ευγενία, η οποία δεν είναι ακόμα σίγουρη για την αγάπη του. Ο Ιάσονας προχωρά με ενθουσιασμό στην υλοποίηση του φιλόδοξου έργου που εμπνεύστηκε η Αλεξάνδρα. Η αμέριστη προσήλωσή του στον εν λόγω σκοπό, προβληματίζει ιδιαιτέρως τη Μαργέτα, καθώς εκτιμά πως το εγχείρημα θα πλήξει οικονομικά την οικογένεια. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο της και η απρόσμενη συνάντηση με την Ευγενία θα τη φέρει σε αμηχανία.
Μέσα σε όλα, η Γεωργία αναλαμβάνει πιο ενεργά τα καθήκοντα της επιστάτριας, γεγονός που ο Στρατής δυσκολεύεται να το χωνέψει, ενώ ο Κοντογιάννης βρίσκει την ευκαιρία να πιέσει ξανά τον Στρατή για τα χρωστούμενά του. Την ώρα που το σπίτι του Φίλιππου και της Δήμητρας περνά σε νέα χέρια, η Μαργέτα συναντιέται με τον Στέφανο ο οποίος της κάνει πρόταση γάμου: «Δεν θέλω να είμαστε άλλο χώρια. Αρκετό καιρό χάσαμε. Ας ζήσουμε μαζί από εδώ και στο εξής στον χρόνο που μας απομένει. Γίνε γυναίκα μου», είναι τα λόγια του. Εκείνη δέχεται και μαζί συμφωνούν να παλέψουν για τη συμφιλίωση του Ιάσονα και του Μάρκου.


">
">
">
">
">
">
">